Rajola komplikuje stvari, ostajemo bez najvećih transfera ovog leta?!

Autor: Stefan Matić
subota 11.05.2019.
16:37
Izvor: Sportske.net

Nastaće haos u brojnim evropskim klubovima.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Poznatom fudbalskom agentu je potvrđena suspenzija na tri meseca.

Italijanu je bila prvo izrečena zabrana rada u Italiji da bi se uskoro proširila i na Evropu. Jednom od najmoćnijih "ljudi iz senke" fudbala je zabranjen rad u narednih tri meseca, tačnije do 9. avgusta.

Čovek na svom spisku klijenta ima neka od najvećih imena, za naredni prelazni rok su svakako najbitnija imena Matijsa de Lihta, Pola Pogbe, Điđi Donarume i Kostasa Manolasa, pomenuta četvorica se najviše povezuju sa napuštanjem svojih trenutnih klubova.

De Liht završava po mnogima, ali i po Van der Saru, poslednju sezonu u dresu Ajaksa. Do sada se za kapitena "Kopljanika" najviše vezuje Barselona, direktor kluba iz Amsterdama je izjavio da njegovu budućnost vidi u Engleskoj ili Španiji.

Pogbin povratak u Mančester nije prošao onako kako je Francuz očekivao, Zidan želi da vidi svog zemljaka u Madridu. S druge strane po nekim navodima Donaruma bi mogao ponovo da slomi srce "Rosonerima", prema pisanju Italijana njegov ostanak je uslovljen nastupom u LŠ naredne sezone.

Pogba

Grčki štoper u Rimu takođe posmatra sa pažnjom razvoj oko suspenzije svog agenta, Manolas je povezivan sa prelaskom u Juventus i Arsenal.

Sve ovo može biti stavljeno na čekanje zbog pravnih peripetija oko Rajole i "ostatka Sveta", svaki pomenuti klijent poznatog agenta je u "riziku" od ostanka u trenutnoj sredini što nije baš po njihovim planovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Saturday, 11.05.2019
17:35

Ovaj čovek je turbo folk savremenog fudbala. Da se pitam, zabranio bih mu rad trajno. Zbog njega i njemu sličnih raste jaz između bogatih i siromašnih klubova, čime takmičenja gube na atraktivnosti, a o prelaznim rokovima se više priča nego o važnim utakmicama.

avatar
Tata Messi
Saturday, 11.05.2019
17:33

Najjace bi bilo kad bi ga otpustili :D