Rajola okupio klijente, kakva je sudbina Ibre i Donarume?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.07.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Sastanak juče u Monte Karlu, čini se da je kod jednog situacija jasna, kada je Šveđanin u pitanju sve ostaje u magli...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Mino Rajola se sastao sa svojim pulenima juče u Monte Karlu, tema sudbina dvojice fudbalera Milana, Domarume i Ibrahimovića.

Kako sada stvari stoje, golman će produžiti ugovor ukoliko "Rosoneri" ispune njegov zahtev, šest miliona evra po sezoni, koliko ima i sada i kapitenska traka.

I tu ne bi trebalo da bude problema, Rajola je koketirao sa PSŽ, ali je želja sjajnog golmana da ostane u klubu za koji je debitovao sa 16 godina.

Sa Ibrahimovićem je situacija nešto drugačija. Pioli je od kluba tražio da Ibra ostane, Šveđanin će u oktobru napuniti 39 godina, ovog proleća, od povratka iz MLS dao je sedsam golova i imao četiri asistencije u 16 mečeva. To se poklopilo sa odličnim partijama Milana, pokazao je da itekako i dalje može da igra na vrhunskom nivou.

Ali, problem je novac. Naime, Ibrahimović traži platu koju ima Donaruma, dakle 6 miliona po sezoni, a Milan jasno ne želi da plati toliko za sezonu. Ibrahimović bi da ostane, možda će i smanjiti cenu, ali pod uslovom da mu garantuju mesto u postavi. Ako ne stigne novi napadač, on i Rebić bi trebalo da čine tandem, ali klub je uložio novac, Leao treba da igra, budućnost je Milana, pa sada sve ostaje stvar pregovora.

baner 9

Ibrahimović je bio neodređen do kraja su tri utakmice, ako bude napustio Milan, verovatno će odigrati još sezonu u Hamarbiju koji je kupio i onda se oprostiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Montenegrino10
Sunday, 26.07.2020
12:45

E ljudi pa nemojte pisat ovalve gluposti, donnarumma nikad nebi tražio traku od romanjolija...kakve su to nebuloze...pa kad pišete nešto budite makar malo objektivni.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 26.07.2020
10:26

1) Donaruma ne trazi traku, cak ju je i odbio, 2) Leao ne mora da igra, nije nemoguce da cak negde ode i na pozajmicu, a i koja bi to budala razdvojila/razdvajala Rebu i Zlatka, 3) do kraja ove sezone (Milanu) su ostale jos dve utakmice, a ne tri, 4) gde ti je Ragnik? 😁