Rajoli maslinova grančica u zamenu za Pogbu, novi Junajted, trojica odlaze, ovo je lista pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.03.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Rajola će morati da zaćuti, a klub ima veoma konkretne planove kada je leto u pitanju...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted je i dalje na naslovnim stranama, a izgleda da se mnogo toga iza brda valja. Jedna od stvari je prodaja Pola Pogbe, ali je pre toga navodno, od Rajole traženo da prestane sa napadima na klub, ako želi da ostvari transfer.

Rajola je rekao ranije da bi ovakav Junajted upropastio Pelea, Maradonu i Maldinija, a nekoliko puta je napominjao da su u klubu izdali Pogbu jer su obećavali da će dovesti velika pojačanja, a u stvari nisu se izdigli iznad proseka.

Priča se da je baš zbog Rajole, Junajted odustao od Halanda, a na kritike Roja Kina i Gerija Nevila da su Rajolini igrači uvek otrovna jabuka u svlačionici, on je bivšim kapitenima odgovorio psovkama. Sada se ućutao, osim što je napomenuo da će jednu od svojih zvezda na leto odvesti u Madrid. Da li je to Pogba ili Donaruma, ostaje da vidimo, Juve takođe želi Pogbu, ali sad je pošto će biti u ogromnim gubicima teško videti taj transfer.

Šta još planira Junajted?

Kazino baner


Matić ostaje, ali će klub sigurno napustiti Lingard i Andreas Pereira. U klubu je procenjeno da stagniraju, da nisu materijal za "Đavole" i zbog toga žele da ih prodaju dok još imaju dobru cenu.

To bi otvorilo prostor za velike promene u veznom redu, ako odu pomenuta dvojica i Pogba, Junajted bi mogao da proba da dovede Griliša, Medisona i Sanča, tačnije dvojicu od ove trojice igrača, za šta će biti potrebno najmanje 200 miliona evra.

To bi trebalo da budu glavne operacije na leto, uz eventualno dovođenje jednog iskusnijeg igrača u odbrani, tipa Godina, koji će biti besplatan, a ostaje da se vidi šta će se desiti sa napadačem, mada Solskjer navodno smatra da bi Igalo bio sasvim dobro rešenje za Junajted, ako otkupe njegov ugovor od Kineza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 23.03.2020
13:32

Iskreno meni nema smisla da dovodimo jos jednog AMF potrebniji nam je CMF ili DMF. Maddison je dobar ali je i skup a pored toga vezni red Bruno Pogba i on bez DMF to mi ne izgleda uopste dobro. Nadam se da necemo trositi pare na Jacka jer on po meni nije kalibar za MU, malo bolja verzija Lingarda iz boljih dana. U slucaju da ne dovedemo Sancha onda se okrenuti A.Traoreu. Sancho, Koulibaly i R.Neves ili Tilemans pa mozemo napadati trofeje.

avatar
Darko0071
Sunday, 22.03.2020
18:29

Pored njih troje tu su jos Smoling,Sancez I Roho koji su na pozajmicama I uz onu trojicu moze se skupit dobra lova za leto.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 22.03.2020
17:14

Nije Dzaba Fergi odbijao saradnju sa buckom. Sančo će biti teška meta što ne znači i nemoguća. Po meni je Adam Traore jako dobra alternativa. Mislim da Junajtedu treba to desno krilo pod obavezno, prednji ( Gliši, Medison, sve jedno, obojica su dobra ) i zadnji vezni, neki opasni kvariša i to bi bio dobro odrađen prelazni rok. Malo me brine pozicija desnog beka, ne može Bisaka sam celo prvenstveno da gura.

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 22.03.2020
15:37

Slažem se sa Kinom i Nevilom. Nekako su njegovi igrači uvek najglasniji, nezadovoljni, prvo sebe stavljaju u prvi plan pa onda tim. Ja sam skroz za odlazak Pogbe i zatvaranje vrata zauvek Rajoli.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 22.03.2020
13:46

Lingarda vodi u Atletiko M. 😂

avatar
Steph22
Sunday, 22.03.2020
16:17