Rajolin uslov, Donaruma u PL?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.02.2021.
11:02
Izvor: Sportske.net

U Milanu se nadaju da će menadžer smanjiti zahteve, ali on izgleda ima već ponudu koja mu omogućuje da diktira pregovore...

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

I dalje nema dogovora oko Donarume, golman želi da ostane u Milanu, ali problem su uslovi.

Naime, umešao se Mino Rajola koji traži 10 miliona po sezoni za sjajnog golmana kome na leto ističe ugovor. Sve je manje vremena, u Milanu su optimisti, oni nude sedam miliona plus bonus, što je ipak mnogo manje od onoga što Điđo može da dobije van Italije, pogotovo što je slobodan igrač.

Ko je zainteresovan?

PSŽ svakako, ali je u prvi plan navodno izbio Čelsi. Oni će, ako prodaju Kepu, probati da privuku Donarumu, ugovor nije problem i Rajola računa da će tim pobedama izvući maksimum od Milana.

Naime, on traži da se ako golman potpiše novi ugovor, ugradi klauzula koja bi Donarumi omogućila da ode u slučaju da Milan ne igra Ligu šampiona što je malo verovatno, ali i nema tim za borbu za trofeje.

Kolika bi bila klauzula?

Milan predlaže 40 miliona, Rajola je odbio, traži 30, što je svakako cena koju engleski klubovi, ali i ostali mogu da iskoriste u budućnosti i priušte sebi jednog od najboljih golmana sveta.

Maldini se nada da Donaruma ne želi da ode, odnosno da mu je prioritet Milan i da će smanjiti cenu kako bi potpisao novi ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke