Ramos može da ide, Perez dovodi "duplu" zamenu za Realovu još jaču odbranu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.01.2021.
15:28
Izvor: Sportske.net

Real Madrid može da ima jaču odbranu ako ode Serhio Ramos?!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Verovali ili ne, i to je moguće, Florentino Perez ima plan kojim će napraviti "galaktičke" promene u odbrani.

David Alaba je danas korak bliže potpisu za Real Madrid, pošto je odbio i Liverpul, njegov san je Španija, odnosno Real ili Barsa. Katalonci ne mogu da pokriju njegove ogromne finansijske zahteve, klub je u velikom problemu i nova uprava neće moći da priušti Alabu čak i ako će na leto biti slobodan.

Florentino Perez bi praktično platu Serhija Ramosa preusmerio na Alabin račun, ali to nije sve. U igri je još jedan vrhunski štoper, za narednu deceniju - 11 godina mlađi od kapitena Ramosa - Pau Tores.

Štoper Viljareala rođen je 1997. godine, već dve sezone blista u žutom dresu zbog čega je postao i prvi štoper kod Luisa Enrikea u reprezentaciji.

Njegova otkupna klauzula je 50 miliona evra, ali Perez veruje da bi mogao da iskoristi dobre odnose sa Viljarealom i da ga dobije i za manje novca, pod uslovom da i Pau Tores izrazi želju da ode u Real.

U tom slučaju, odbrana Reala, bez Ramosa, bila bi - Karvahal, Varan, Tores, Alaba. Po potrebi, Alaba može da igra i štopera, a onda levo ostaje i Ferlan Mendi. Složićete se, zvuči pakleno.

Perez ne želi da prihvati Ramosove uslove i poveća mu platu u 35. godini i ovo je možda način da mu pošalje poruku da je Real spreman na život bez njega.

Koliko god delovalo da je Ramos nezamenjiv, sa besplatnim Alabom i Pau Toresom, niko ne može da kaže da je Real pogrešio i da je Perez bio nepripremljen za odlazak kapitena.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 06.01.2021
00:30

Perez je izgubio kompas, pustio je Ronalda, sada odlazi i Ramos. Realu je sledeće godine 3. mesto uspeh....

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 05.01.2021
22:10

Badiashile ili Upamecano uz Alabu...

avatar
Offside
Tuesday, 05.01.2021
19:33

Postujem Ramosa zbog svega sto je ovom klubu dao ali pre ili kasnije moramo bez njega i ovo je pravi momenat za to!Na trzistu je mnogo dobrih stopera sa pristojnim cenama i to treba iskoristiti.

avatar
Jasminn
Tuesday, 05.01.2021
16:41

Ehhh da ovo Barcelona zna uraditi. Ehhhhhhhhhhhhhhh!!!! Ehhh na kvadrat!!!