Ramos slobodan ide na EP, Real ima listu od šest štopera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.04.2020.
21:03
Izvor: Sportske.net

Kapitenu neće biti ispunjena želja, traži previše novca, naredna bi mogla da bude poslednja sezona u Realu. Militao nije rešenje, ali ko jeste?

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Pregovora nema, niti će Real insistirati na njima. Serhio Ramos je tražio ugovor na tri godine, ističe mu obaveza narednog leta, ali Perez neće ni da čuje.

Prvo, Ramos ima 12 miliona evra po sezoni i on praktično traži da do 2023. prima tu sumu, što bi Real, ako ne računamo sledeću sezonu koštalo sa porezima dodatnih 50 miliona evra.

Klub nikome, pa ni legendarnom kapitenu neće ponuditi u tim godinama produžetak duži od godinu dana, ali ni to nije sigurno.

Danas "Marka" piše da postoji realna mogućnost da na EP 2021. Ramos ode kao slobodan igrač, odnosno da mu istekne ugovor.

Militao koji je doveden u vreme kada je Zidan bio van kluba nije rešenje, makar Francuz tako misli. Napravljena je navodno lista od šest igrača koje skauti gledaju i koji bi mogli da stignu ovog leta, ili eventualno budu kaparisani za sledeće.

Prvo ime je Dajot Upamekano, najtraženiji mladi štoper današnjice, njega žele Barsa i engleski klubovi, neće produžiti ugovor sa Lajpcigom, ima još godinu dana, ovo je poslednja šansa za Nemce da zarade novac. Ali, oni traže oko 60 miliona evra, to za igrača kome ugovor ističe za 12 meseci nije realno.

Mendeš gura Dijaša svog pulena iz Benfike, ali njegova klauzula je 100 miliona evra. U pitanju je igrač koji podseća na Ramosa, verovatno bi Real mogao da spusti cenu, ali je preskup.

Kulibali je provereno rešenje, Napoli će ga prodati, ali Malijac je bliži PSŽ, Leonardo je već vodio pregovore sa Napolitancima i za oko 75 miliona evra možda i najbolji štoper Serije A će verovatno završiti u Parizu.

Alesio Romanjoli bi mogao da napusti Milan, kapiten "Rosonera" ima već 25 godina, dugo je na sceni, ali nekako ne napreduje, svojevremeno ga je Mihajlović iz Rima doveo u Milan, radi se o štoperu koji je mnogo obećavao, Rajola mu je agent, to može da bude otežavajuća okolnost. Takođe, Milan traži oko 50 miliona evra za kapitena.

Bonus 10


Dijego Karlos je pominjan kao meta Liverpula, on je eksplodirao u Sevilji po9sle dolaska iz Nanta. Još jedan sjajan potez Monćija, plaćen je 15 miliona evra, vredi najmanje 45. Sevilja ga neće pustiti, a klauzula Brazilca je 70 miliona evra.

Najjefitinija opcija je Muhamed Salisu. On bi bio pomoćno rešenje, igra za Valjadolid, Real bi se lako dogovorio sa svojim bivšim napadaćem Ronaldom koji je predsednik kluba. Ima 20 godina, visok je, ali ima i odličnu predaju lopte, mada je čini se neiskusan. Real bi mogao da ga kapariše, plati desetak miliona i ostavi ga u Valjadolidu do leta.

Šest imena, Varan ostaje, kao i Ramos sledeće sezone, Militao je na meti engleskih klubova, ali treba vratiti 50 minuta, Naćo je samo iskusna zamena, a povratnik Valjeho sklon povredama.

Sve u svemu, Real će morati da kupi štopera, kog, videćemo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 14.04.2020
23:39

Militao je i vise nego solidan, tesko da ce naci boljeg u skoku od njega tu je on najpriblizniji Ramosu. Po njih bi najbolje bilo da probaju dovesti de Ligta.

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 16.04.2020
22:37

Da ti ovde odgovorim na onaj komentar za Mundzukica. Mario je mogao da ostane, ali su mu rekli da mora da se bori za mesto startera. A on je bio svestan da će teško igrati pored Levandovskog. Inače nije bio kod nas toliko dugo da bi bas imao toliko veliku reputaciju. Sve naše legende su lepo ispracene. Riberi, Roben, Lam, Svajni... Bajern je oduvek bio gospodski klub i uvek ce biti.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
23:18

Realu je bolje da se sto pre rese Ramosa, on nikad nije doprinosio realu, vec ga je samo kostao! Ramosovi prekrsaji, crveni kartoni, placanje sudija da nebi sudile sve Ramosove prekrsaje koji subili u vecini penali, secamo se igre Liverpul protiv Reala, lomljeje ruke Salahu udarac u glavu Kariusu i sudije sve to ne vide! Secamo se kad je real igrao svetsku kup protiv onog Japanskog kluba, kad je Ramos imao jedan zuti i kad je sudija juzno amerikanac izvadio da mu da drugi zuti koji glasi crveni, tada su obavestili sudiju da on ima jedan zuti, i onda je sudija vratio karton u dzep, a tada je japanski klub vodio sa dva jedan ciini mi se i sudija jje napravio da je real izjednacio i posle je real jedva u produzecima pobedio! Secamo se mnogo toga sto je real podplacivai i ne samo zbog Ramosa vec i zbog drugih! Zato je bolje da real pisti Ramosa niz vodu!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.04.2020
22:26

A ko kaze da Militao nije resenje ?? Potencijalna klasa

avatar
Младен Глишовић
Tuesday, 14.04.2020
21:17

Real treba da da ramosu ugovor na te tri godine. Postovaniji i ugledniji ce biti medju navijacima. Uostalom vratice to od prodaje dresa. Dovede mladu zamenu kao sto je varan bio svojevremeno i resi problem za 15 godina

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 14.04.2020
21:44

Ma kakvo poštovanje, pa oni teraju svoje legende. Pogledaj sta su uradili sa Alonsom, Kasiljasom, i sta sada rade sa Bejlom koji im je doneo 2 LŠ. Di Marija je isto dobio pismo da je višak, a sezonu pre toga bio najbolji igrač. Upamekano je najbolje rešenje, bolji je od svih gore navedenih stopera, ali teško će do njega. Mislim da će u Bajern.

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 16.04.2020
22:38

Svakako je Bejl zasluzio više poštovanja, doneo je 2 LŠ. Malo li je?

avatar
deki trbic
Wednesday, 15.04.2020
09:12

Ahahahah Bejl? Prevara od igraca, njega treba prodati, a i svaki klub kada igraci imaju 30+ daju drugacije ugovore

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 14.04.2020
23:58

Jero,Raul,Kasiljas... sta je jedan Ramos za njih

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 14.04.2020
23:36

Isto je uradio Bayern Mandzukicu kada su doveli Lewu

avatar
Младен Глишовић
Tuesday, 14.04.2020
23:31

Kasiljas, alonso, raul, guti. Bejl tesko. Veliki je real klub da bi bejl bio legenda.

avatar
Benz9
Tuesday, 14.04.2020
21:15

Od svih nabrojanih jedino bi Karlos i Romanjoli bili pojačanje... Ostali su daleko od onoga što treba Realu... A ne znam zašto guraju Militaa vani, kad god je dobio šansu bio je solidan, sljedeće sezone bi mogao biti mnogo bolji...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 14.04.2020
21:44

ma militao je odlican,odlicna tehnika i odlicna kretnja, zna da iznese loptu, brz je, uvek na igracu. Jedino sto nije ostar kao sto je bio pepe ili kao sto je ramos ali nije igrac kog treba prodati i vredi 50 miliona sigurno jer pokriva vise pozicija cak i zadnjeg veznog ali mu trebaju minuti i sansa, Problem je sto Ramos mora da igra i Varan naravno, na bekovima previse jaki. Jedino da se postigne saglasnost sa Ramosom ugovor na 3 godine uz postepeno smanjenje plate i da nije nedodirljiv da se polako militao uklapa u sistem. Pritom dovesti Upamecana i oformiti trio varan, upamecano i militao kao 4. stoper neki spanac karakteristika nacha ali mladji

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 16.04.2020
21:37

Gde ne treba, lik je zver... budućnost poput kulibalija ili van Dajka... korpulentan a ima mozak

avatar
Benz9
Wednesday, 15.04.2020
07:34

Upamekano je po meni nepotreban, bolje dovesti Toresa iz Viljareala kao trećeg stopera a Naćo ostaje kao 4...

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 14.04.2020
21:45

Upamekano je Bekenbauer za Romanjolija. Ali još bolje ako ga vi nećete, lakše će Bajern do njegovog potpisa. Bice najbolji stoper na svetu za koju godinu. Zapamti šta sam ti rekao.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 14.04.2020
21:12

Upamekano je prva meta.. mada spanski mediji danas prenose da je prioritet svih u klubu potpisivanje ugovora sa Ramosom

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
23:13

Ramos je ispusena lula, i on moze samo jos na jednu sezonu da produzi ugovor i nista vise! On je vise kostao real nego sto je doprineo realuu, sa njegovim kartonima i sa njegovim prekrsajima, i da Ramos nebi dobijao crvene kartone i da se realu nebi sudio penal zbog Ramosovoih prekrsaja, real je morao da placa sudijama da ne ne sude sve! secamose Real protiv Liverpula, kad je Ramos polomio ruku Salahu i kad je udario glavom u Kariusa i sudije kao navodno nisu ni videle! Tako je bilo i u mnogim utakmicama, sudije su dobijale ogromne pare samo da ne sude! Tako da je ramos vise kostao real nego sto je doprineo!