'Rampa' za Junajted, štoper dobio novi ugovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.12.2018.
11:56
Izvor: Sportske.net

Momak koji je prethodnih nedelja povezivan sa Mančester junajtedom parafirao je danas produžetak ugovora sa klubom za koji nastupa.

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Smena Žozea Murinja nije uticala na opredeljenje da Junajted u januarskom prelaznom roku pojača defanzivnu liniju.

Razna imena dovođena su u vezu sa "Crvenim đavolima", ali se najčešće pominjao štoper Napolija Kalidu Kulibali koji jesenji deo sezone igra na visokom nivou.

U trenutku kada se govori da bi reprezentativac Senegala mogao na "Old Traford" stiže informacija da je Kulibali produžio ugovor sa Napolijem!

Napolitanci su Kulibaliju dali 6 miliona evra na godišnjem nivou i učinili ga osmim najplaćenijim igračem u Seriji A, čime su pokazali da ne žele da ga se odreknu.

Šest miliona evra godišnje u Italiji imaju još samo četvorica igrača, a na samom vrhu najbolje plaćenih igrača u Seriji A nalaze se Kristijano Ronaldo (€31 milion), Gonzalo Iguain (€8,5 miliona), Paulo Dibala (€7 miliona) i Miralem Pjanić (€6,5 miliona).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 24.12.2018
17:08

Neki dan su izjavili da ga nece prodati na zimu mozda na ljeto ako bude nepristojnih ponuda. Mozemo se okrenuti drugim stoperima ja bih iskreno najvise volio Varana ali to nije realno tako da bi bio zadovoljan sa L.Hernándezom iz Atlética kojeg zeli i Bayern a klauzula mu je 80mil sto nije mnogo za takvog igraca...Himenez ima od 60 a Manolas od 36 tako da izvolite

avatar
Amar Zornic
Monday, 24.12.2018
13:58

Auuu al CR7 dere Staru damu , frapantna razlika izmedju njega i Dibale kao 2. u klubu a 3. u ligi

avatar
NikkiCFC
Monday, 24.12.2018
16:05

Sramota koje pare su mu dali. Cudi me da igraci Juventusa blagonaklono gledaju na to.

avatar
razzorNo1
Tuesday, 25.12.2018
21:03

juve je vratio pola ulozenog novca dan kasnije , kada su od dresova, i sponzora ugrabili 60-70 mil ...a tek sad suvisno je pricati, pa nije taj ronaldo tamo neki azar , ovaj decko ima iza sebe 10 i vise sezona vrhunskog fudbala, titula zlatnih lopti i ostalih stvari, e u tome je stvar sto juveu nije toliko tesko bilo izdvojit samo za ovu godinu Ronaldu 150 mil...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 24.12.2018
17:05

ti stvarno mislis da bi mu neko kao Juventus dao 30 mil a da pri tome ne zaradi bar 31 ??? Ali nacelno imas parvo sramota je ikome dati toliko novaca nebitno zvao se ovako ili onako