Rasprodaja u Severnom Londonu, sprema se velika generalka!

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
13:56
Izvor: Sportske.net

Više od 10 igrača moglo bi da napusti redove tima iz engleske prestonice.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Maurisio Poketino sprema pravu generalku u redovima Totenhema.

Naime, veliki broj igrača bi mogao da napusti redove "Pevaca" na leto, među njima je i veliki broj prvotimaca.

U klubu očigledno nisu zadovoljni rezultatima, trofeji uporno izmiču Sparsima, do kraja tekuće sezone će se grčevito boriti i za poziciju koja vodi u Ligu šampiona iako su donedvno bili ubedljivo na trećem mesto na tabeli.

U prethodna dva prelazna roka nisu kupovali, kako su veliki novac uložili u izgradnju novog stadiona, koji je i zvanično otvoren 3. aprila u utakmici sa Kristal Palasom u okviru Premijer lige.

Izgleda da su u klubu rešili da u vitrine na novom stadionu što pre stave trofeje, pa će na leto pokušati da naprave ekipu spremnu za tako nešto.

Žele da sakupe i što veći novac od prodaje igrača, pa bi čak 12 fudbalera moglo da napusti klub!

Listu predvodi desni bek reprezentacije Engleske Kijeran Tripije, prenosi "Standard"!

To je zaista iznenđujuć podatak, kako je Tripije u prethodnom periodu postao jedan od bitnijih i standardnijih igrača u klubu.

Sparsi će razmotriti ponude i za drugog desnog beka Serža Orijea, a plan je da mesto uz desnu aut liniju u odbrani zauzme talentovani fudbaler Kristal Palas Eron Van Bisaka.

Klub će najverovatnije napustiti Tobi Aldervejreld, dok je uprava spremna da sasluša ponude i za Denija Rouza, pa je jasno da Sparsi žele potpuno da rekonstruišu odbranu.

Navodno bi i Jan Vertongen mogao da ide, kako poput zemljaka Aldervejrelda na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, dok će ekipu najverovatnije napustiti igrači iz rotacije poput Vinsenta Jansena, Fernanda Ljorentea i Žorž-Kevin Nkudua.

Razmotriće "Pevci" ponude i za Erika Lamelu, Viktora Vanjamu i Musu Sisokoa, dok ostaje da se vidi kakva će odluka biti povodom sudbine jednog od najboljih igrača u klubu Kristijana Eriksena, koji takođe ulazi u poslednju godinu aktuelnog ugovora.

Za Danca je zainteresovan madridski Real, uprava pokušava da produži saradnju sa bivšim fudbalerom Ajaksa, ali za sada nije bilo većih pomaka u pregovorima.

Naravno, ne očekuje se da prodaju svih 12 igrača, pretpostavlja se da će pokušati po svaku cenu da zadrže Eriksena, ali ako pregovori oko nove saradnje ne krenu uskoro u dobrom smeru, možda bi i danski reprezentativac mogao da promeni sredinu.

Osim pomenutog Van Bisake, na radaru kluba je i Andre Gomeš iz Barselone, koji trenutno igra na pozajmici u Evertonu, bilo je priče da bi mogli da dovedu kvalitetnog golmana, koji bi predstavljao adekvatnu konkurenciju za Ljorisa, na radaru kluba je i vezista iz Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Friday, 05.04.2019
15:45

Sparsi rade odlično i pametno tako da iako prodaju tripijea sigurno imaju već spremnu zamenu. Setimo se samo kada su prodali vokera za ogroman novac najboljeg beka u ligi i za zamenu pronašli tripijea.. Lamela, sisoko, ljorente su nebitno, rouz je u padu forme usled povreda, a bio je ponajbolji bek lige.. Ako zadrze vertongena, kejna, eriksena, dele alija uz par pojačanja bice sve to tip top.

avatar
jv
Friday, 05.04.2019
15:15

Totenhem i generalka u istoj rečenici?! Levi je cicija, nema od ovog ništa, a Eriksena će prodati samo ako neko izvadi 120+ miliona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 05.04.2019
14:53

Eriksen bi bio strasno pojacanje za real...ja odavno pricam ovde da on ne zeli da produzi ugovor ali onaj Mirevac me napada da nije tako...ali ocigledno da jeste...eriksen se moze dovesti za mali novac ako ostane ovako

avatar
Mak-Juventino
Friday, 05.04.2019
14:34

Toliko od njih , ako ne budu u Top 4 na kraju sezone

avatar
Poznavalac
Friday, 05.04.2019
15:47

Tako govorite svake sezone, a oni uvek u top 4 i konstantniji i od uniteda, celsija, arsenala u poslednjih par sezona.. Više realnosti i poštovanja za sparse.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 05.04.2019
20:35

Oni imaju moje postovanje , ali AKO ne budu u Top 4 .... Kazem ako , ako ipak budu , svaka im cast

avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
14:03

Nadam se da ce MANU uzeti prije Bissaku ako ne onda moze i Trippier i Alderweireld pod obavezno.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 05.04.2019
14:00

Auuuu Tripije ako bi dosao u Celsi uz desnu aut liniji pa to bi bilo savrsenstvo.