"Rat" u Madridu, Real ponovo "krade" dete komšijama?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.04.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Ponavlja se Ernandez scenario.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Dosta buke se podiglo oko transfera Tea Ernandeza iz Atletiko Madrida u Real Madrid. Mladi defanzivac je prešao na "Bernabeu" za sumu od 23 miliona evra, nosio je dres "jorgandžija" još u omladinskim selekcijama.

Ipak proveo je tek jednu sezonu u prvom timu "kraljevića" da bi ga naredne sezone prosledili na pozajmicu u Real Sosijedada. Prošlog leta levi bek je prodat Milanu za sumu od 20 miliona evra gde beleži dobre partije.

Nešto slično bi se moglo desiti i narednog leta.

Naime, Real Madrid predvodi listu interesenata za mladom Rodriga Rikelmea. Mladi Španac je dete "jorgandžija", igra odlično na krilnim pozicijama, ali odugovlači se sa potpisivanje novog ugovora.

Baner

Postojeći mu ističe kroz dva meseca te bi ga Real mogao dovesti bez naknade. Za Španca su takođe zainteresovani Real Betis i Valensije iz Španije, ali njegove partije prati i holandski tandem PSV - Ajaks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 13.04.2020
23:35

Kako to real krade, kad je to dete vec atletiko prodao Milanu i to dete vise ne pripada Atletiku i real ga nemoze ukrade, vec da ga kupi, ali ne verujem da ce ga real kupi, posto decko nece u reall!