Real danas prodao prvog, drugi ide kod Murinja, još petorica na izlaznim vratima!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.06.2020.
14:18
Izvor: Sportske.net

Dok razmišljaju o borbi za titulu, u Realu lagano završavaju poslove, oslobodiće se dosta igrača. Stvari se rasčišćavaju za buduće prelazne rokove...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Prvi posao je danas završen, Ašraf Hakimi je prodat Interu za 45 miliona, pa je sezona prodaja u Realu zvanično otvorena. Ali, to je tek početak.

Naime, posle Marokanca, slede novi odlasci, osim Luke Jovića koji će, ako Milan prihvati pozajmicu sa obaveznim otkupom otići u Milan, sa njim bi u istom paketu mogao da se preseli Oskar Rodrigez. Ovaj vezista je na pozajmici u Leganjesu, danas bi trebalo da se vrati, ali ostaće do kraja sezone.

Zidan će prodati i svog džokera Lukasa Vaskeza, on je na meti Totenhema, trebalo bi da košta oko 20-tak miliona, "Pevci" nude 16, ali čini se da će se klubovi dogovoriti.

Džejms Rodrigez takođe ide, klub je propustio da ga proda Atletiku što je i sam Kolumbijac rekao, sada će ga pustiti za manji novac kako bi ga se oslobodili. Od Bejlovog odlaska nema ništa, on ni pod kojim uslovima ne želi da napusti klub.

Takođe, pitanje je šta će biti sa Sebajosom koga neće otkupiti Arsenal, on bi mogao da novu pozajmicu, a Odegard će ostati u Sosijedadu još sezonu, jer Modrić ostaje. Kubo koji igra sjajno za Majorku će na novu pozajmicu, pisali smo, Zidan bi ga vratio, ali Real već ima tri stranca van EU, Militao, Rordigo i Vinicijus ne idu nigde.

Baner 9


Klub će napustiti i Borha Majoral koji je na pozajmici u Levanteu, neće se vraćati ni Valjeho, odnosno on će biti prosleđen na novu pozajmicu.

Golman Areola se vraća u PSŽ, a u klub stiže posle dve godine kaljenja Ukrajinac Lunjin.

Ako Jović ode, Marijano bi mogao da ostane u klubu kao rezervni napadač, mada se pominje Obamejang i dalje kao opcija, ali čini se da će Perez čekati leto 2021. da dovede Mbapea ili Halanda i da neće ulagati novac u Gabonca koji zalazi u četvrtu deceniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 30.06.2020
22:08

Vaskez za samo 16 miliona...?!

avatar
Tuesday, 30.06.2020
19:09

Treba što pre smena generacije jer su svi ovi igrači već zasićeni. Cenim što je Real kupovao mlade igrače Vinisijusa, Rodriga, Brahima Dijasa...koji su budućnost kluba, ali sredina i odbrana moraju da se osveže novim igračima.

avatar
Offside
Tuesday, 30.06.2020
19:09

Prvo,Marijano kao rezervni napadac je alarmantno samo po sebi.Drugo,Odegar ponovo na pozajmici je besmisleno.Trece,greske poput Rodrigeza nas kostaju mnogo novca.Cetvrto,o gresci prodaje Hakimija necu trositi reci.Nije mi jasno zasto klub radi ovakve greske i gde je pamet u ovim odlukama...

avatar
RAy
Saturday, 04.07.2020
22:06

doktor ko mu prepisuje lekarstva perezu je valjda barsin navijac, osim ove logike drugo nema haha :D

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 30.06.2020
16:12

Moze li neko da objasni to pravilo o strancima van EU? Kazu 3, Vinicijus, Rodrigo i Militao. Jovic je isto van EU kao i Marselo, Hames, Kazemiro,... Ima li to veze sa godinama provedenim u Evropi?

avatar
Amer Kukuljac
Tuesday, 30.06.2020
17:44

Imaju pasose eu

avatar
Amalainter
Tuesday, 30.06.2020
14:20

To je posao..prodati igraca sa pozajmice za 45 miliona..

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 30.06.2020
15:34

Cenim loš posao ali da u pravu si