Real dobio veliku konkurenciju za potpis taletnovanog Španca

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 20.11.2017.
19:38
Izvor: Sportske.net

Momak pred kojim je nesumnjivo velika budućnost, mogao bi i da napusti Iberijsko poluostrvo.

EPA/J.P.GANDUL
EPA/J.P.GANDUL

Povezane vesti

Poznato je da Real Madrid traži čoveka koji će među stativama naslediti Kejlora Navasa.

Velika želja predsednika Florentina Pereza svakako je golman Mančester Junajteda David De Hea, ali će angažovanje prvog golmana "Đavola" biti težak zadatak i za "kraljevski" klub.

Tako se uprava prvaka Španije okrenula 23-godišnjem golmanu Atletik Bilbaa Kepi Arizabalagi.

Kepu mnogi smatraju za jednog od najboljih španskih golmana već sada, a dokaz tome je da je postao i drugi izbor selektora Španije Hulena Lopetegija, za mesto među stativama.

Real u njemu vidi golmana koji bi među stativama kluba sa "Santijago Bernabeua" mogao da stoji dugi niz godina, ali još par timova deli takvo mišljenje.

Navodno su oko na Kepu bacili i londonski klubovi, Arsenal I Čelsi.

Kepa

"Tobdžije" na golu imaju iskusnog Petra Čeha, pa ne čudi njihovo interesovanje za mladog golmana Baskijaca. Sa druge strane Čelsi ima Kurtou, pa izgleda da u Kepi vide konkurenciju za belgijskog čuvara mreže, što bi nesumnjivo bila sjajna stvar za Čelsi, ali ne i za razvoj mladog španskog golmana.

Real je svakako još uvek veliki favorit za njegov potpis, Bilbao će pokušati da ga zadrži, ali će to biti teška misija za upravu kluba sa "San Mamesa", kako je interesovanje za usluge 23-godišnjeg golmana sve veće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 20.11.2017
20:47

Celsi nije sigurno, a ako nam je Arsenal rival onda koliko smo spali hahaha, Arsenal moze da bude rival Viljarealu i Valensiji za transfere, dok je Vengera oni nisu nikom rivali.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 21.11.2017
01:10

Nema potrebe potcenjivati nikog stvarno. Arsenal je veliki klub, mozda ne veci od nekih ali jeste veliki klub sa velikom istorijom. Postovanja vise :-)

avatar
proyectant
Tuesday, 21.11.2017
03:16

Koliko ima Lakazet golova, a koliko cela ekipa ceo napad Reala ? :D

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 21.11.2017
01:39

Arsenal je veliki klub ali je Venger skrtica, nisam mislio na to da Arsenal ne moze biti rival Realu ali po transfer politici zaista se granici sa Valensijom. Zato i navijam da Venger ode iz Arsenala cega su i oni sami svesni.