Real ima spremnu zamenu za defanzivca

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.07.2017.
23:47
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi španska "Marka", Madriđani su naciljali još jednog perspektivnog Španca.

EPA/CHEMA MOYA
EPA/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Real je ovog leta angažovao tek jedno pojačanje, danas je ozvaničeno da će Teo Hernandez staviti paraf na višegodišnji ugovor sa klubom u narednih nedelju dana.

On će predstavljati alterantivu za brazilskog reprezentativca Marsela po levom boku u odbrani, a postavlja se pitanje ko će biti zamena za Danija Karvalaha po desnom.

Sve je izvesnije da će bivši igrač Porta Danilo napustiti "Bernabeu" i da će se preseliti u redove Juventusa, ali uprava Reala ne sedi skrštenih ruku.

Već je pronađena i zamena za njega i to u San Sebastijanu. Naime, u špansku prestonicu bi u slučaju odlaska Danila trebalo da stigne mladi reprezentativac Španije Alvaro Odriozola.

Interesantno, kao i u slučaju sa Teom Ernandezom, za Odriozolu je interesovanje pokazala i Barselone.

Ipak, moraće zainteresovane strane dobro da se isprse pred upravom Sosijedada, kako 21-godišnji fudbaler ima ugovor sa klubom do 2021. godine i otpusnu klauzulu od 40 miliona evra.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Thursday, 06.07.2017
10:22

Ne volim Real, ali takav klub se ne moze mrziti. Ljudi rade odlican posao, prave ekipu za narednu deceniju, samo da im ne ode Zidan, da ne bude kao sa Barselonom posle Pepa.

avatar
Rade N.
Thursday, 06.07.2017
07:31

Nece Real kupovati desnog beka, pogotovo za ogromne pare, kad imaju velikog talenta Hakimija na toj poziciji. Mozda podizu cijenu igracu, jer se i Barselona interesuje, mada i to tesko.

avatar
Real-an is back!!
Thursday, 06.07.2017
01:22

pa ne znam ako za pare za koje se proda danilo mogu dovesti ovog momka nek probaju ,tesko moze biti gori od njega.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 05.07.2017
23:56

Iskreno ne bih prodavao Danila, decko se ne buni sto je drugi izbor i Carvajal ce svakako igrati u prvoj postavi ko god da dodje na njegovoj poziciji. Mada ako je neko lud pa je spreman da plati za Danila 35 milki, onda sto da ne.

avatar
REY_DE_EUROPA
Thursday, 06.07.2017
00:25

slazem se, makar ne ove sezone, sledece ce igrati hakimi kao zamjena karvahalu. Tako da, ove sezone bi ga trebali ostaviti, ali oni znaju bolje :)

avatar
MSSZRMK
Thursday, 06.07.2017
00:28

Ni nema zasto da se zali zna dobro da nema toliki kvalitet za startera Dani je za njega Kafu licno.