Real kvari planove Murinju, Srbin će se poslednji smejati!

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.12.2017.
18:05
Izvor: Sportske.net

Madriđani pokazali interesovanje za igrača koji je već dugo na radaru Junajteda.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Žoze Murinjo će definitivno kupovati već u januaru, ali portugalski strateg već sada planira i za naredni letnji prelazni rok.

Nije tajna da nije zadovoljan fudbalerima koji u Mančesteru konkurišu za mesto uz levu aut liniju u odbrani, o tome dovoljno svedoči da je na tom mestu najstandardniji Ešli Jang, koji je tek minule sezone zaigrao na toj poziciji.

Luk Šo konstantno vuče probleme sa povredama, Roho je makar prema Murinju korisniji na mestu centralnog defanzivca, dok Darmijan, koji može da igra po levom boku, služi kao alternativa za Valensiju na drugoj strani terena.

Tako su se pojavile informacije da bi Šo mogao da ide, a da bi na njegovo mesto mogao da dođe supertaletnovani fudbaler Fulama Rajan Sesenjon.

Ovaj 17-godišnji fudbaler standardan je u ekipi Slaviše Jokanovića, a minule sezone, koju je počeo kao 16-godišnjak, uvršten je i u najbolji tim engleskog Čempionšipa.

To je skrenulo pažnju velikog broja klubova, pored "Đavola" intersovanje su pokazali i Totenhem Sparsi, a prema pisanju engleskog "Talk Sporta" u trku se uključio i madridski Real!

Rajan Sesenjo Ryan Sessegnon

"Los Blankosi" navodno u Sesenjonu vide naslednika za jednog od najboljih bekova današnjice Marsela, koji je takođe kao jako mlad stigao u Real iz Brazila.

Kao što smo rekli, on je izrastao u jednog od najboljih svetskih bekova, pa u Madridu veruju da bi istim receptom i od mladog Engleza mogli da naprave sjajnog fudbalera.

Slaviša Jokanović, koji je u Sesenjonu i prepoznao talenat, veruje da bi za mladog fudbalera najbolje bilo da ostane u Fulamu, ali on tvrdi da je odluka samo na njemu.

"Nadam se da će ostati sa mnom, ali to nije u mojim rukama. Verujem da je on pametan mladić, verujem i da su ljudi koji su oko njega dovoljno pametni da vide, on je kod nas odigrao 50 utakmica, a ima samo 17 godina. Znam da je u prošlosti postojalo interesovanje za njega, ali on je odlučio da ostane sa nama, što je prema mom mišljenju bila fantastična odluka", izjavio je Jokanović.

Jokanovic

Bilo kako bilo, nema sumnje da bi za Sesenjona verovatno najbolja opcija bila ostanak u Londonu na još neko vreme, kao što je i Jokanović rekao, ali u slučaju da ode, ekipa sa "Krejven Kotidža" će nesumnjivo dobiti veliku svotu novca, koju bi mogli da iskoriste da se pojačaju i punim gasom krenu na povratak u Premijer ligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raúl González
Friday, 29.12.2017
22:35

Najbolje da potpiše za Real i da ostane još 2 sezone u Fulamu na pozajmicu.