Real Madrid odbio 90.000.000 od premijerligaša?

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.08.2022.
13:10
Izvor: Sportske.net

Nedodirljiv je...

EPA-EFE/Lavandeira
EPA-EFE/Lavandeira

Povezane vesti

Real Madrid je tokom prethodnih dana dobio unosnu ponudu od čak 90 miliona evra za Federika Valverdea, ali je "kraljevski" klub odbio da proda Urugvajca.

Kazemiro je dobio dozvolu da sam odlučuje o nastavku karijere, Brazilac je izrazio želju da ode u Mančester junajted, koji je za njega platio čak 70 miliona evra.

Njegovim odlaskom, automatski su ostalim vezistima zatvorena vrata za odlaske. Valverde ima ogromno poverenje Karla Anćelotija, u finalu Lige šampiona odigrao je ključnu ulogu na desnom krilu, praktično može da igra na više pozicija.

Madridski mediji nisu otkrili koji je klub u pitanju, Totenhem i Liverpul nisu sigurno, Čelsi juri veznog, Junajted isto, bez obzira na Kazemira, dok Arteta merka tržište i nije isključeno da pojača vezni red, ali je on ciljao Jurija Tilemansa. 

Pep Gvardiola ne želi da proda ni da kupi više ikog, mada, ako Bernardo izrazi želju da ode u Barsu, možda je Katalonac probao da pokuca na vrata Reala i raspita se za dostupnost Valverdea. 

U Realu veruju da su Valverde, Kamavinga i Čuameni budućnost kluba, Modrić i Kros su i dalje nezamenjivi, ali ulaze u finiš karijere.

Sve u svemu, Real i dalje ima timčinu, i bez Kazemira, i definitivno je jedan od favorita za trofej u Ligi šampiona, AdmiralBet nudi odličnu kvotu da odbrani trofej, čak 11,00!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke