Real nastavlja sa "nepopularnim" metodama, tinejdžer napušta Madrid?

Autor: Stefan Matić
utorak 27.08.2019.
22:47
Izvor: Sportske.net

Brazilac je jedan od skuplje plaćenih letnjih akvizicija.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Zidan je presudio da ni ove sezone neće biti minuta na raspolaganju za Odegarda te je jedan od većih talenata evropskog fudbala prosleđen na pozajmicu u Real Sosijedad gde je već skrenuo pažnju odličnim partijama.

Sličan scenario bi mogli videti još jednom, ovog puta je u pitanju osamnaestogodišnji Rodrigo.

Brazilac je stigao početkom jula iz Santosa za sumu od oko 45 miliona evra. Bio je odličan na pripremnim mečevima, ali je onda usledila povreda mišića zbog koje će Rodrigo biti još mesec dana van terena. Ali kada se vrati na zeleni tepih to po svemu sudeći neće biti onaj na "Santijago Bernabeu".

Francuski stručnjak planira da ga prosledi na pozajmicu u Espanjol. Klub iz Barselone ima dobri saradnju sa "kraljevićima" sa obzirom da su već imali ovakav model poslovanja u prethodnim sezonama kada su u Espanjol dolazili Marko Asensio i Lukas Vaskez.

Ono što je bitno je to da će Brazilac dobijati priliku da se kali u klubu iz Primere, ali videćemo kako će navijačati prokomentarisati odluku da se pojačanje vredno 45 miliona evra tek tako prosledi drugom klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 28.08.2019
01:03

Jovic 60
Rodrigo 45
Ukupno 105 miliona evra!!!
Mi smo bacili 105 mil za igrace za koje je ovaj "strucnjak" procenio da nisu dovoljno dobri?Marka je prenela da se trazi pozajmica u okviru Spanske lige a da je Espanjol za sada najrealnija opcija.
Lepo nema sta!Mi placamo i onda jacamo konkurente...Ovi su poceli lepo da unistavaju klub,tacno prizivaju scenario koji se desio Celziju...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 27.08.2019
22:50

Rodrigo ostaje u ekipi...ponuda espanjola je odbijena...klub nema nameru da pusta Rodriga