Real - Pet dana za prvo pojačanje, Nemac rekao svoje, Luka Jović mora da pristane na ovaj uslov!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.06.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

I dalje je Bejl glavna tema, Zidan ga izgleda otpisao, ali sve mnogo više zanima hoće li klub dovesti pojačanja. Uslov za Jovića...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Real Madrid pokušava da završi dva posla ovog leta. Navodno imaju još pet dana, Kamavinga sa Renom počinje pripreme za novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Klub iz Bretanje mu nudi novi ugovor, ima obavezu do 2022. želi u veći klub, a Real nudi Francuzima da kupi za 60 miliona evra talentovanog vezistu, a onda ga ostavi godinu dana na pozajmici.

Ima i kvaka, u Renu koji drži najbogatija porodica na svetu, smatraju da bi Kamavingina cena mogla da poraste u narednih godinu dana. Ren mu nudi da produži ugovor uz klauzulu, a povećaće mu primanja na par miliona evra...

Takođe, Real pokušava da kapariše i Kai Haverca. Nemac je jasan, on bi pre u Madrid nego Minhenm ali je Leverkuzen odbio prvu ponudu. Ne pominje se suma, ali su "Farmaceuti" već poručili da 70 miliona evra ne bi bilo dovoljno i traže trocifrenu sumu.

Novine i kada je Jović u pitanju, navodno, on želi da napusti Real, ali bi morao da smanji platu, kako bi ga pustili na dvogodišnju pozajmicu u Milan. Ragnik mu garantuje minutažu, neki italijanski mediji objavljuju da je naš internacionalac spreman na sve, kako bi igrao, jer je svestan da gubi vreme.

Što se Gareta Bejla tiče, on neće otići. U totalnom je ratu sa Zidanom koji neće više ni da čuje za njega, ali je Velšaninov agent navodno ponovio, Bejl će ostati u Realu još dve sezone i Real će morati da mu isplati još 35 miliona evra, makar sedeo na tribinama i igrao za "B" tim u trećoj ligi.

Bejl je navodno poludeo jer je ostao na klupi u prošlom meču, delovao je nezainteresovano kada je ušao,  a sada se spekuliše da je ponovo povređen.

Videćemo hoće li protiv Valensije u četvrtak uopšte biti u kombinaciji za tim...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Wednesday, 17.06.2020
15:31

Koliko je iritantna ova situacija sa Bejlom. Ma brate neka uvedu neko pravilo da klub može da otpusti igrača bez isplaćivanja obeštećenja ako igrač ne ispunjava svoje obaveze. Znači ne obavljaš svoj posao, ćao. I gotovo.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 17.06.2020
11:30

E ovo je tragikomicno hahah show

avatar
LFC*19
Wednesday, 17.06.2020
10:21

Zidan otpisao Bejla (IZGLEDA*) part 18 seasson 3
A ovaj igra golf (IZGLEDA*) part 21 seasson 4 (nijesu ga bas odmah provalili)

Legenda:
IZGLEDA - stopostni put iščuđavanje novinara na istu temu, pisana bezbroj puta i nastaviće se IZGLEDA ili sve su prilike,

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 17.06.2020
09:54

RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK RANGNIK