Real se neće natezati, "odjavili" glavnu metu, Srbin opet u igri!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.01.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Jasno je, imaju prethodna iskustva u pregovorima i jednostavno ne žele da gube vreme. Sad sve zavisi od proleća...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Real Madrid je odustao od pokušaja da dovede Kristijana Eriksena. Kažu da je Danac bio zagrejan za dolazak u Madrid, da zbog toga odbija da produži ugovor sa Totenhemom, na leto ulazi u poslednju godinu, ali "Los Blankosi" se neće natezati sa Levijem.

"AS" piše da su dobili odgovor da Eriksen košta 250 miliona i da je jasno da Levi ne želi da ga proda, ili da priprema teren za neku nerealnu sumu, pa će Real tražiti pojačanja na drugoj strani.

Ponovo se pominje naš Sergej Milinković Savić kao opcija, gledaće ga i sutra protiv Juventusa, mnogo toga zavisi od proleća. Real traži, nevezano za to ko će biti trener, zamenu za Modrića, možda i Krosa, ali sa Levijem su već pregovarali oko Bejla i Modrića, platili veliki novac, sada se neće natezati.

U igri ostaju navodno Čelsi, Junajted, Bajern i Juventus, ali niko neće platiti ni blizu onoga što traži Totenhem. Razlog je jednostavan, ako mu ostane 12 meseci do kraja ugovora, najviše što "Pevci" mogu da dobiju je 50-tak miliona evra.

Ali, ima i "kvaka", za razliku od Reala, Eriksen nije mnogo zainteresovan za druge klubove, pa bi, ako Totenhem bude imao jak tim mogao na kraju da se predomisli i potpiše novi ugovor. Sa tim i Levi računa, on apsolutno ne želi da se odrekne Danca, Alija naravno i Harija Kejna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 26.01.2019
13:41

Sebaljos ce biti zamena za Modrica...decko igra sjajno,konacno pokazuje svoj talenat...igrom i svojim potezima me mnogo podseca na Luku Modrica...

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 26.01.2019
12:51

..dzaba vam novci moji sinovci, niko kod vas nece ;)

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 26.01.2019
16:09

Hahhahahahhahahaha... niko nece u Real. Ma ne, evo svi top igraci odbise Real, Barcelonu, Juventus, Bayern i u Inter odose... haahahahaha 😂😂😂

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 27.01.2019
21:25

Jer tih 6 igraca koje si pobrojao su inace jedini igraci na svetu i ko njih ne dovede, nece niti jedan trofej osvojiti. Daaaj molim te, izadji iz tog tvog matriksa od zivota vise, molim te i pocni malo da razmisljas.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 27.01.2019
17:20

..nema kojeg igraca niste trazili a da vas nije odbio, Ikardi, Škrinjar, Dibala, Nejmar, Eriksen, Salah..

avatar
Don Carlo
Saturday, 26.01.2019
16:11

Xaxaxa eto kod vas hoce. Da necete Snajdera mozda za 15 miliona na 47,5 rata