Real spremio ponudu za Januzaja!

Autor: Miloš Marković
utorak 17.06.2014.
14:25
Izvor: Sportske.net

Španska Marka tvrdi da je kraljevski klub spremio konkretnu ponudu za fudbalera Mančester Junajteda i reprezentativca Belgije.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Kako tvrde izveštaji iz Španije,a koje prenosi Marka, Real Madrid je zainteresovan da svoje redove pojača mladim belgijskim fudbalerom poreklom sa Kosova, Adnanom Januzajem.

Pomenuti izvor tvrdi da je Karlo Anćeloti u dogovoru sa rukovodstvom kluba spremio čak 33 miliona funti, značajnu sumu za 19-godišnjaka, iza koga je tek jedna sezona u elitnom rangu takmičenja u Engleskoj.

Real Madrid navodno želi da započne razgovore za vreme trajanja Mundijala, svestan da bi cena ovog Belgijanca mogla dodatno da poraste u slučaju zapaženih partija u Brazilu.


Takođe, kraljevski klub navodno želi da iskoristi međuprostor i trenutak u kome se Van Gal tek čeka da i definitivno odredi sudbinu pojedinih igrača u timu Mančester Junajteda.

Ipak, obzirom da je poznat po tome da voli da promoviše mlade i talentovane igrače, kao i to da je Januzaj nedavno potpisao novi ugovor, tvrdnje Marke se moraju uzeti sa rezervom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke