Real - Tri transfer scenarija u igri, u jednom će Mbape završiti u PL!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.04.2020.
11:04
Izvor: Sportske.net

Real i dalje razmišlja šta im je činiti, ponovo Perez i Zidan imaju različite poglede...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Real Madrid još nije načisto šta će uraditi u prelaznom roku, ali ni u narednih par godina. Perez insistira na podmlađivanju tima, forsiranju igrača koji su potekli iz škole ili se dokazali na pozajmicama, recimo, on smatra da bi uz Ašrafa i Odegarda, Sebaljos i Kubo trebalo da ostanu. To bi značilo da ovog leta ne bi bilo velikih pojačanja, osim eventualno Kamavinge koji bi možda bio ostavljen u Francuskoj na pozajmici.

Drugi scenario podrazumeva da se ispuni želja Zidanu, da stigne Pogba i bude kupljen Haland, u tom slučaju mesta nema za osim Bejla, Džejmsa, Marijana, ni za Jovića, Modrića, verovatno i Marsela koga bi zamenio Reguljon. Moguće je da umesto Pogbe odmah stigne Kamavinga, takav scenario bi podrazumevao mnogo veća ulaganja, ali i prodaje.

I na kraju treća varijanta, koja je utopija, dovesti odmah Mbapea. Ovo je malo verovatno, PSŽ neće prodati, a izgleda da bi Parižani, prema rečima Leonarda mogli da sačekaju da Mbapeu istekne ugovor, odnosno da ga zadrže dve godine.

Oni neće pristati ni narednog leta na manje od 150 miliona evra, pa bi Real mogao da sačeka kraj ugovora Francuza. U tom slučaju morali bi da se čuvaju Liverpula, jer ako Zidan ne ostane na klupi do 2022. onda bi Klop mogao da bude ključ za dovođenje Mbapea.

Bonus 10

Prva opcija je najrealnija, kako bi se sačuvao novac ovog leta, pokrili troškovi i gubici zbog korone, ali i nastavio proces podmlađivanja tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 24.04.2020
13:16

Ovaj clanak nema nikakvog smisla...Halanda i da hocemo da dovedemo na leto ne mozemo jer klauzula vazi za januar tako da je taj transfer moguc tek tada.Drugo,Mbape takodje ne moze biti doveden sada jer je situacija takva kava je i prosto novca nema,taj transfer ce biti primaran i verovatno jedini nareno leto a prica da ce PSG da se odrekne novca je smesna.A ta cifra od 150 mil. za Mbapea je smesna u poredjenju sa tim kakvog igraca dobijamo.Trece,prodace se sigurno 8 igraca i novca ce biti a najverovatnije taj novac ce biti usmeren na Kamavingu jer se sa pozajmica vracaju odlicni igraci pa nece biti potrebe za daljim kupovinama.

avatar
Mirjevac
Thursday, 23.04.2020
18:59

Mbape nece niti u real niti u liverpul! Zidan je los trener, njemu je perez morao da podplacuje sudije da bi nesto kao isvoji, evo sad se vidi kakav je trener kad nista nije pokazao od kad se vratio! Zidan ce da ode i ako je tacno da Mbape zbog Zidana hoce u real, onda ako azidan ide on nece dici! Klop ce isto da ode iz liverpula i mnogi igraci ce da odu iz liverpula, onda ce liver pul da padne dole i nece biti interessntan, zato neve Mbape ni u liverpul! Ja mislim da ce Mbape da ode ili u M. Citi ili u M. Junajted, oni ce da se bore za prva mesta u PL!

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 24.04.2020
20:27

Samo kad bi se ti pitao... inače je sve kontra od onog sto ti pišeš u realnom životu.

avatar
Mirjevac
Friday, 24.04.2020
23:51

A ti znas da nece da bude kao sto sam napisao? Mogu jos da dodam, eno Seik koji kupuje Njukasteel, razmislja o Mbapeu, ali ne sad, sledeca ili iza nje sezona je on njihov, tako rece, a svi znamo da oni imaju pare! Posto ti znas gde ce to Mbape da ode ako nece u ova tri kluba?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 23.04.2020
13:15

Tesko da ce Liverpool u skorije vrijeme ponoviti ovakve rezultate ova pauza im je odlicno dosla jer su bili u totalnom padu forme.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 23.04.2020
13:08

Ovo neko sedi u hladu, proradila mu mašta u doba korone i hajde nešto da objavi... pa ljudi procitajte šta ste pisali juče, prekjuče... imate sizofrena cepanja. Mnogo ste tabloidni, s obzirom koliko ste čitani trebalo bi malo više profesionalnosti