Real troši prvih 60 miliona do kraja nedelje, ostaje još oko 350 za kompletnu revoluciju!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.06.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Perez zasukao rukave.

EPA-EFE/SERGIO PEREZ
EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Povezane vesti

Real Madrid je krenuo u ofanzivu i totalnu rekonstrukciju, a prema današnjim najavama, prvo pojačanje će biti - Kai Haverc.

Renomirani Bild tvrdi da će posao uskoro biti završen, Real će platiti 60 miliona evra i Čelsi će pustiti Nemca koji baš i nije ispunio očekivanja. 

Haverc je po ukusu Florentina Pereza, a i Karla Anćelotija, a vide ga kao idealno pojačanje u napadu, doduše ne na poziciji "devetke" umesto Karima Benzeme, jer se očekuje da njega zameni Hari Kejn.

Ta operacija će biti znatno teža, jer će Danijel Levi biti tvrđi pregovarač, dok je Čelsi primoran da malo i prodaje nakon što je investirao preko 600 miliona evra u protekloj sezoni. 

Madridski mediji na ovo dodaju da će Perez potrošiti između 350 i 400 miliona evra ovog leta na potpunu rekonstrukciju. Od preostalog novca očekuje se da dođu Kejn, Belingem, a sasvim sigurno i pojačanje u odbrani, preciznije na bekovskim pozicijama. Fran Garsija stiže kao novi levi bek za samo pet miliona, dok se pominje da bi Pavar mogao da pojača konkurenciju na štoperskim i Daniju Karvahalu, o čemu smo već pisali prethodnih dana.

Sve u svemu, prvih 60 miliona ide na Haverca, oko 140 će na Belingema i sigurno 100 na Kejna. Dakle, ostaje još 100 za ostale pozicije, dovoljno da Real obeleži leto 2023...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke