Realov plan od 250 miliona evra, u igri je i Luka Jović!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.04.2021.
20:15
Izvor: Sportske.net

Bez Superlige, Florentino Perez mora da promeni plan.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real Madrid nema mnogo izbora nego da rasporoda igrače koji nisu opravdali očekivanja. 

List As danas otkriva Realov plan vredan 250  miliona evra, koje klub želi da zaradi prodajom sedmorice igrača. Na crnoj listi nalazi se i Luka Jović, koji je na pozajmici u Ajntrahtu i na leto se ponovo vraća u Madrid. As podseća da su Lukina bruto primanja od 10 miliona godišnje preveliko opterećenje za budžet Reala ako se uzme u obzir da je plaćen 60 miliona evra i da je za godinu i po dana postigao samo dva gola.

Uz Srbina, Real želi da zaradi i prodajom Varana, Odriozole, Marsela, Iska, Marijana i Sebaljosa. 

Od ranije se zna da Varan odugovlači sa potpisom novog ugovora, trenutni mu ističe 2022. godine i ukoliko ne potpiše, biće prodat. Odriozola je precrtan odavno, silom prilika igrao je usled brojnih povreda, baš kao i Marselo koji nije ni bleda senka onog igrača od pre dve, tri godine. 

Sebaljos se vraća sa pozajmice i za njega takođe nema mesta, slično je i sa Iskom koji igra očajno već drugu sezonu zaredom. 

Ne treba zaboraviti da bi Real mogao da zaradi i na Geretu Bejlu, ali i na plati Serhija Ramosa, koji nije potpisao novi ugovor, a zarađuje najviše u ekipi.

As smatra da bi Real mogao da inkasira prodajom pomenutih igrača minimum 250 miliona evra i da na  taj način napadne Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke