Recept "Grujić" za Kilijana Mbapea!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.04.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Klop primenio istu taktiku, mada bi Francuz trebalo da se zamisli. Šalimo se, naravno, ali ovo se već desilo...

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Kilijan Mbape je priča svih priča. Ovog leta će ostati u Parizu, zbog svega što se desilo, pandemije i tektonskih potresa u fudbalu, transfer nije realan.

Pričalo se da PSŽ čak neće prodavati svoj biser ni narednog leta, odnosno da će ga zadržati još dve godine u klubu. Naredne sezone ulazi u poslednju godinu ugovora, leto 2021. biće poslednja šansa da na njemu zarade.

Ali, tada će i cena pasti, niko neće platiti 150 miliona evra za igrača koga za 12 meseci može da dobije bez obeštećenja.

Tome se nada i Liverpul.

Naime, Jirgen Klop je izjavio da je naučna fantastika da Redsi izdvoje toliki novac za fudbalera PSŽ, ali ako bi on bio slobodan, onda se stvari menjaju.

Španski mediji otkrivaju da je Jirgen Klop učinio sa Mbapeom isto što i sa svojim prvim pojačanjem Markom Grujićem. On nije direktno razgovarao sa igračem već njegovom porodicom. Naime, predstavio je Mbapeovom ocu plan, uverio ga da će u Liverpulu Mbape imati pravu šansu za razvoj i da bi trebalo da bude ključni igrač u budućnosti "Crvenih".

Baner stoni tenis


Jasno, to bi podrazumevalo da Sadio Mane, kako se spekuliše ode iz kluba, ali i da se to ne desi, sigurno da bi Mbape postao prva zvezda ekipe i lider za budućnost odnosno da bi mu pripala ogromna odgovornost, što on želi i što je već nekoliko puta napomenuo, kroz redove sugerišući da Tuhel ima više poverenja i kao vođu tima vidi Nejmara.

Doduše, kada je u pitanju Grujić, on nije uspeo da se izbori za minutažu, morao je na pozajmicu, igra odlično u Herti, ali čini se da ni ovog leta neće uspeti da se vrati na "Enfild" jer je konkurencija surova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Monday, 27.04.2020
07:04

Mbappe želi u Real i to je svima jasno i on će u Real igrati kada tada. Ee sad, da li mu je pametno da ode sada u Real ili da prije toga da se oproba u još nekom timu to on mora sam da vidi.
U Liverpulu bi radio sa trenutno najboljim menadžerom na svijetu i imao bi ekipu savršenu za njega, tako odigra 4-5 sezona i kada bude imao 26-27 godina predje u Real i ostvari san.
Ovaj transfer u Liverpool se 90% neće desiti, a 100% se neće desiti za neku sumu od 150+

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 26.04.2020
18:13

Mbappeu je Real san a ne Liverpool

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 26.04.2020
13:31

Mbape gde god da ode, a da to nisu Barselona ili Juventus, automatski bi postao prva zvezda tima

avatar
Mangus
Sunday, 26.04.2020
12:28

Grujic je dosao iz Zvezde, iz SL, u premijer ligu kao potencijal.
Mbappe igra u ligi koja pripada ligama petice, igrao je ls, osvojio francusko prvenstvo, i svetsko prvenstvo! Pritom je talenat klji se radja jednom u 20 godina.
Gruja, bez uvrede to nikako nije.