Roma našla zamenu za Džeka, Monći pravi probleme?!

Autor: Stefan Matić
petak 09.08.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net

Španac ne zaboravlja kako se završio njegov mandat u Rimu.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATT
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATT

Povezane vesti

Edin Džeko je izvesno novi igrač Intera, Antonio Konte želi kapitena BiH u svojim redovima kako bi pružao alternativu za Lukaku. Videćemo da li italijanski trener planira da upari napred nekog od dva gorostasa sa Lautarom Martinezom.

Roma već ima svoje planove kako da potroši novac, ali sportski direktor Sevilje može biti kamen spoticanja.

Prema pisanjima italijanskih medija "vučica" je zagrejana za Visama Ben Jedera! Francuz je bio i na radaru Mančester Junajteda, ali deluje da bi klub iz Serije A mogao biti njegova naredna sredina. Italijani pišu da su uspostavljeni i prvi kontakti sa agentima napadača Sevilje.

Visam Ben Jeder

Roma je spremna za posao, ali se postavlja pitanje da li je Monći zakopao "ratne sekire". Takođe se pisalo da je Aleksis Sančez nuđen timu iz prestonice Italije, ali ostaje da se vidi. Prelazni rok za Italijane se završava krajem meseca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Romanista
Saturday, 10.08.2019
11:27

Pa taj Monci je i upropastio Romu na duze staze...200 miliona je on potrosio na igrace koji su beskorisni i koje niko ne zeli da kupi,samo neke pozjmice...za dve godine a dosao je kao "Mesija"...evo mu sada Olsen,Bianda,Coric,Santon,Nzonzi,Pastore,Shick,Gonalons,Defrel neka ih vodi u Sevilju

avatar
MottiYazata
Saturday, 10.08.2019
15:07

Koliko sam ja gledao Olsen vam je bio daleko najbolje pojacanje, covek vas je u prvom delu sezone drzao u zivotu. Nije on kriv sto ima Santona, Zesusa i Facija ispred sebe koji ni vreme na stoperici ne mogu da zaustave.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 10.08.2019
20:26

Onda nisi gledao!

avatar
Romanista
Saturday, 10.08.2019
19:25

U odnosu na Alisona i Scesnija ovaj je obicna rupa...o tome ja i pricam ko je doveo tog Santona u klub,ko je produzio ugovor Faziu a prodao Rudigera,Alisona,Salaha,Radju a doveo ceo tim panjeva poput ovih.Klub je bio resio ffp i imao rekordan prihod od 100 miliona od lige sampiona,potpisao tri nova sponzora sto mu dodje na preko 200 miliona ciste zarade...i umesto da se ona ekipa nadogradi sa 3 valitetna pojacanja on je rasprodao najbolje

avatar
Oldboy
Saturday, 10.08.2019
16:53

Doveo Zaniola, rešio se Radje?

avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 10.08.2019
03:13

Fantastican napadac, bio bi odlicna zamjena za Dzeku.