Ronalda deli 40.000.000 od šokantnog transfera?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.07.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Biće ovo duga sapunica...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano  Ronaldo će se danas pridružiti ekipi Mančester Junajteda, ali daleko od toga da je njegov status time rešen.

Renomirani "Atletik" piše da Atletiko Madrid nije odustao od ideje da dovede Ronalda, ali da finansijski trenutno nije u mogućnosti.

Zbog plata, finansijskog fer-pleja, Atletiko mora da inkasira 40 miliona evra kako bi bio u mogućnosti da dovede nekog igrača. 

Atletiko se nada da bi ipak mogao da proda Alvara Moratu i zaradi potreban novac, ali Juventus, kao najzainteresovaniji, neće platiti toliko i pregovori su zapeli.

Spekuliše se čak da bi Antoan Grizman mogao da bude taj šokantni odlazak, jer je i dalje na ceni, ali to je veoma teška operacija za realizaciju. 

Žorž Mendeš je u dobrim odnosima sa Atletikom, on će vući sve konce i nije isključeno da i pomogne Madriđanima oko prodaje pojedinaca. To svakako neće biti njegov Žoao Feliks sa kojim Simeone i želi da upari Ronalda. 

Deluje da će ova sapunica potrajati i da nije isključeno da Ronaldo promeni sredinu, mi ne možemo da ga zamislimo u crveno-belom delu Madrida...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke