Ronaldo i Juventus - oglasio se i Murinjo!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 16.07.2018.
20:29
Izvor: Sportske.net

Stvara se fudbalski "trijumvirat", Serija A se vraća, tvrdi Portugalac.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je danas predstavljen u Torinu kao novi igrač Juventusa, a nije trebalo dugo da se povodom toga javi i njegov zemljak, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

"Španska liga više nema dva najbolja igrača na svetu, engleska Premijer liga je najkompetetivnija sa vrhunskim igračima, a dolaskom Ronalda sada imamo i Seriju A", rekao je Portugalac.

"Sada će svi gledati Premijer ligu zato što je najbolja na svetu, Primeru zbog Mesija, a Seriju A zbog Ronalda."

"Italijanska liga je sada postala jedna od najvažnijih liga na svetu, timovi poput Intera, Milana i Rome mogu da iskoriste dolazak Ronalda i izvuku maksimum iz toga iz aspekta kvaliteta, emocije, ali i medijske pažnje"
, zapazio je "Posebni" i dodao:

"Zato čestitam Juventusu što su napravili kompletan transfer na fudbalskom, marketinškom i finansijskom planu"
, zaključio je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 17.07.2018
01:50

Nikad nijedna liga nece biti kao sto je to bio KALCO, a Kalco ce se vratiti, sa ili bez Ronalda, liga je godinama u nazad veoma atraktivna i pada dosta golvoa po utakmici, u poslednje tri sezone mislim da je u dve od te tri navjise golova bilo bas na cizmici, ovaj transfer ce doneti mnogo Italiji, a nadam se i Juventusu toliko zeljeni trofej LS

avatar
magister
Monday, 16.07.2018
23:53

Tačno je da u Španiji, osim što i dalje igra Mesi, osim što postoji Barselona sa nizom fantastičnih fudbalera, novi tim, sa najboljim igračem prvenstva, Bejlom i nekim novim budućim velikim zvezdama, pravi Real, postoji i fantastičan, više ne samo tim, već i skup zvezda u Atletiku, čiji špic čine Grizman i Diego Košta. Takođe je tačno da će dolazak Ronalda u Italiju, ponovo skrenuti pažnju na kalčo, koji je već počeo da gubi status, a tome će doprineti i pokušaji Milaneza i Rimljana, pa i Napolija da pariraju. Ali Premijer liga ostaje - najbolja i najatraktivnija, jer i kad gledate utakmicu najgora dva tima - ne da imate šta da vidite, nego se ona po sadržaju gotovo uopšte ne razlikuje od utakmica u kojima nastupa sijaset najvećih fudbalskih zvezda.

avatar
juve mojsa
Tuesday, 17.07.2018
17:21

uuff sad si se prosuo strasnoo u vezi premier lige..mnogo si brate subjektivan,ja eto npr povracam kad gledam ne duel dva poslednjeplasirana tima nego i cak i neke derbije,jer to ne lici ni na sta..

avatar
adem.el.maestro
Monday, 16.07.2018
22:50

Konacno da i on jednom lepo nesto govori

avatar
Logika i argumenti
Monday, 16.07.2018
20:59

Jedan je Leo krv moja...Kad se on penzionise umire delic fudbala sa njim...NajboljI igrac kog sam gledao jednostavno neshvatljivo...Svako moze reci svasta al ako ih nije sramota nek se usude i kazu da su igrali na nivou kao Leo...

avatar
Skraceni
Monday, 16.07.2018
21:50

Samo Barkaidioti fudbal ne,Ronaldo je daleko bitnija karika od messija

avatar
Anonymous Official
Monday, 16.07.2018
20:58

Mou ne bavi se tudjim transferima vec svojim!

avatar
JC\'90
Monday, 16.07.2018
20:57
avatar
Stevan Mikša
Monday, 16.07.2018
22:29

Nije bas lepo receno. Primera ce da se gleda najvise zbog Reala i Barse. Ne samo zbog Mesija. I zbog njihovih igraca i nacina igre. Dok ce Junajted gledati zbog imena i velicine kluba. Niko nece gledati Junajted zbog igre, tacnije zbog njega.