Sad je konačno, Grizman odbio obe trampe!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.05.2020.
16:43
Izvor: Sportske.net

Francuz ni da čuje, pa je sada jasno šta će Barselona morati da učini...

Foto: EPA-EFE/TONI ALBIR
Foto: EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Ono što je sigurno, igrač koji sigurno neće biti predmet pregovora Barselone i Intera je Antoan Grizman. Francuz je već u martu saopštio da ne želi da bude uključen ni u kakve trampe, kako onu sa Interom, tako i sa PSŽ za Nejmara.

U Francusku neće, smatra da je liga preslaba, a što se tiče Intera ta kombinacija nije realna. Jer, mada je Konte silno želeo Grizmana, ono što je jasno da njegova plata od 20 miliona evra jednostavno izlazi iz svih budžetskih okvira Italijana.

Dakle, Grizman će ostati, a Inter je posledje prihvatio da uz 90 miliona evra uzme još jednog igrača, da li Vidala, ostaje da vidimo.

Tek, Barselona nema novca izgleda ni za klauzulu, a Italijanima se ne žuri. Uostalo, oni ne žele da prodaju Lautara, koji sa druge strane neće ni da čuje za novi ugovor već jednostavno hoće da ode na "Kamp Nou".

Osim Lautara, pošto je Nejmar nemoguća misija, Barsa planira da proba sa trampom Semedo za Kansela, da dovede Portugalca iz Sitija, a za neko drugo veće pojačanje novca nema, tim pre što ne može da se oslobodi Kutinja, Dembelea i Umtitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 03.05.2020
08:12

Kosta napad Nejmar---Lautaro----Mesi. A bio bi najjaci i najatraktivniji napad na svetu...

avatar
Comandante
Saturday, 02.05.2020
23:45

Barsa treba novog predsednika i novog sportskog direktora koji ce dovesti trenera poput Cavija ili Inijeste koji ce znati kako uklopiti Mesija,Grizmana,Kutinja i uz neke nove klince iz svoje skole eto opet mocne Barselone jes 4-5 godina.............inace je sve drugo uzalud i cista utopija.

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 02.05.2020
21:22

A koj ce nam k.... Busketc I Pike niko ih nespominje najvece kiksare I najsporiji igraci Primere

avatar
Amalainter
Saturday, 02.05.2020
20:09

Pa kako nemaju para..oni dovode Nejmara, Lautara, Obamejanga.. Hahahahhaa

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 02.05.2020
17:45

Kako to , pa njemu je san da igra za inter

avatar
Amalainter
Saturday, 02.05.2020
20:09

Interu ni ne trebaju manekenke..

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 02.05.2020
17:15

Za Kutinja neće dobiti više od 50 miliona, od 90 nema ništa, a kamoli od onih 120. Čovek je van forme ➕ je sada i povređen, neće igrati mesec dana. Mnogo sam očekivao od Brazilca, ali za sada je to poprilično skromno. Čak je i Perišić igrao pre njega, onda vam je jasno u kakvoj je formi. A da ne pričam koliko Gnabri, Koman i Miler imaju bolji status od njega. Lampard je rekao da ga neće i da je bolje da da 90 miliona za Haverca ili tako nekog mladjeg igrača. Što se tiče Dembelea, super igrač, ali ga nisam video na terenu ne pamtim. Ne verujem da će neko hteti da ga kupi, a iako ga prodaju neće dobiti više od 70, pre svega zato što nije igrao dugo, ali i zbog korone. Ja smatram da bi za Barsu bilo najbolje da uzme Lautara i levo krilo, i da se menjaju sa Sitijem za Kansela. Ako budu uspeli da uvale Dembelea i Kutinja biće novca za Nejmar, ako ne treba da se okrenu Traoreu i sl igračima. Daglas bi bio ok privremeno rešenje. Vilijan može isto da im služi u rotaciji.