Sad je sve jasno, potvrda, evo zbog čega je Luka Jović odbio jedan od najvećih klubova na svetu!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.02.2021.
09:38
Izvor: Sportske.net

Srbin imao jasan plan, jeste bilo primamljivo, ali mora da nadoknadi izgubljeno vreme...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

"Marka" je otkrila čitavu priču oko Luke Jovića.

Naime, Milan nijednog trenutka nije odustao, Pioli je insistirao na Srbinu koji je trebalo da bude poslednji kamenčić u mozaiku za "Skudeto". Za razliku od leta, Real je bio raspoložen za pozajmicu, a kao i u slučaju Ajntrahta, plaćali bi deo Srbinove plate.

No, Jović je odbio transfer.

I to nema toliko veze sa Milanom koji je ogroman klub, već sa planovima Srbina. On je želeo samo jedno, da igra standardno, da nema proces prilagođavanja jer je izgubio 18 meseci. Vreme bačeno u vetar u Realu, između povreda, problema koje je sam sebi napravio i Zidanovog ignorisanja mora brzo da nadoknadi.

Nije želeo da čeka, da se Ibra odmori, da dobija šansu postepeno, pogotovo u ligi u kojoj nije igrao.

Zbog toga je Jović odbio Milan, kako tvrde španski mediji on je insistirao da se vrati u Ajntraht kako bi oživeo karijeru. Istina, u Milanu je Rebić sa kojim je igrao sjajno u tandemu, ali u Ajntrahtu je isti trener, plus kolega iz reprezentacije Kostić.

Da li je dobro odabrao?

Početak je obećavajući dao je dva gola na dva meča, ali ulazi sa klupe jer ekipa pobeđuje, Ajntraht ima odličnu sezonu, a trener Hiter je rekao da će Jovića postepeno uvoditi u igru, iako je svestan da Srbin nema vremena za čekanje. Klub iz Frankurta je četvrti, a sutra gostuju u Hofenhajmu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke