Sada je jasno gde Nejmar želi da igra sa Mesijem!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.12.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

Brazilac "složio" kockice.

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Nakon pobede nad Mančester Junajtedom na "Teatru snova", Nejmar je rekao da mu je san da ponovo igra sa Leom Mesijem. Nakon pobede nad Bašakšehirom je dao indirektan odgovo i gde.

Nejmar je leta 2019. godine bio nikad bliži povratku u Barselonu i svim silama je pokušavao da se vrati na Kamp Nou. Izgleda da je to bila poslednja šansa da se Brazilac vrati, jer se u međuvremenu Barselona raspala i Nejmaru ne pada na pamet da se vraća, ali zato i dalje želi da igra sa Mesijem. Jasno je, u Parizu.

"Veoma sam srećan u Parizu. Srećan sam u klubu, srećan sam sa svojim saigračima. Ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da odem. U dobrim sam odnosima sa upravom kluba i treba da sednemo da razgovaramo o budućnosti", rekao je Nejmar.

Nastavkom prošlonedeljne izjave jasno je da je pozvao Mesija da mu se pridruži, da je pozvao upravu Parižana da krenu po Lea i da će tako potpisati novi ugovor.

Mesiju ističe 30. juna i mogao bi da dođe besplatno, a Nejmar ima do 2022. godine i sigurno će ga produžiti ako dođe Argentinac...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke