Sada je već izvesno, Jović odlazi, boriće se za titulu u jednoj od najjačih liga?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.11.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su svi svesni da je odlazak najbolje rešenje. Real ima mnogo mekši stav kada su uslovi transfera u pitanju...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Luka Jović je van svih planova Reala, to je sasvim jasno.

Zakucan za klupu, nema mnogo izbora, kako ne bi gubio vreme jer praktično igra na kašičicu već 18 meseci, on će napustiti Madrid u januaru.

Priča se o pozajmici, sa pravom otkupa, sada je Real mnogo raspoloženiji za takvu varijantu, a neće insistirati ni na klauzuli o obaveznom otkupu.

I dalje je prva opcija Milan, naime, Pioli želi da pojačat tim, u klubu veruju da imaju šansu, ako dovedu par igrača, Ibrahimović prkosi godinama, ali tokom sezone će mu biti potreban odmor. Uz to, Rebić je deo tima, on i Jović u tandemu su bili strah i trepet Bundeslige.

Druga opcija je Napoli, prodaće Milika koji je van tima, Gatuzo želi Jovića kao klasičnog napadača, može da igra u tandemu sa Osimhenom, ali i u formaciji 4-3-3, pa će De Laurentis probati da se dogovori sa Realom. Navodno su Madriđani predlagali da uz novac za Fabijana Ruiza pošalju i Jovića pod Vezuv, ali to nije realna opcija, Partenopei ne bi pristali.

Baner

U svakom slučaju za manje od dva meseca, Jović će otići iz Reala, za njega je to sigurno najbolja opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 07.11.2020
20:41

Jovic,Rebic Ibrahimović uuuuuuuuu?

avatar
Offside
Thursday, 05.11.2020
20:24

Ne znam zasto se forsira tandem Rebic-Jovic toliko kada je te i sezonu pre famozne sezone Frankfurt imao brutalno dobar TIM!OK niko ne moze osporiti saradnju ali oni su oko sebe imali strasan tim i izdvajati pojedince nije fer.Ne osporavam Rebica ili Jovica (mada nista posle nije pokazao ali OK) vec kazem da je forsiranje ovog tandema kao neke prednosti jednostavno besmisleno!

avatar
Oliver111333
Thursday, 05.11.2020
18:22

Jovic nece igrati nigde,od njega nema nista!kakav bre igrac za Milan i Napoli!?njega su novinari digli u zvezde.Milioni udarili u glavu!
Muka mi je vise od njega i ovih sto pisu o njemu!

avatar
miki veliki
Thursday, 05.11.2020
12:03

Jovic prevario samog sebe da je igrac!

avatar
Dorotej
Thursday, 05.11.2020
11:39

Napoli ili Milan, obe opcije su super (možda je Napoli malo bolja). Real je završena priča.

avatar
Don Carlo
Thursday, 05.11.2020
10:22

e da bi da ode vise, smor zivi, u svaku vijest o Realu ovog pajaca ubace. U svakoj finalnoj utakmici Kupa šampiona Alfredo di Stefano je ili postigao pogodak ili asistirao za gol...i u sred toga, Zidan nije dao Joviću šansu i ako ovaj nije dao gola jos od sonija, kad je bjezao sa casova i igrao sa kompanjerosima PES u slabo opremljenoj prčvarnici odmah pored škole. Daj idi vise, udavi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 05.11.2020
10:07