Šah za Juventus i Milan! Iguain promenio uslove, klubovi u šoku!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.08.2018.
09:41
Izvor: Sportske.net

Tri nova uslova Argentinca, sada je sve na "stend-baju". Savršeno svestan da se svima žuri, a njegove želje su takve da je u ovom trenutku transfer daleko!

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Izgledalo je da je sve gotovo, ali Iguain je promenio izgleda uslove.

Naime, Milan i Juve su požurili da proglase dogovor, no, igrač je sada odstupio iz dva razloga. I dalje ne želi pozajmicu, već da se Milan obaveže da će ga otkupiti na kraju sezone, plus povećao je svoje zahteve traži 9 miliona po sezoni, Milan je krenuo sa 6, na kraju su se složili da to bude 7.5.

Ipak, ni to nije dovoljno, "Pipitin" brat insistira da Juventus isplati kao naknadu jednu godišnju platu Iguainu zbog toga što napušta klub, dakle još 7.5 miliona, što "Bjankonerima" ne pada na pamet.

Pričalo se da će "Pipita" već danas biti u Milanu, ali on se pojavio u Kontinasi na treningu Juventusa zajedno sa Ronaldom i ostalim igračima koji čekaju da se ekipa vrati iz Amerike.

Iguainu se ne žuri, drži u šahu oba kluba, jer se čeka da on pristane, kako bi Juventus i Milan razmenili Kaldaru i Bonućija, o čemu smo pisali i što izaziva dosta kontraverzi.

Da li Iguain ima neku drugu ponudu, odbio je Dortmund, ili ima obećanje iz Čelsija koji pokušava da proda Žirua ili Moratu, teško je reći. Posao sa Milanom nije propao, ali nije ni blizu kraja, što je sinoć potvrdio Marota.

U svakom slučaju "Pipita" je u situaciji da postavlja uslove, ima ugovor još dve sezone sa Juventusom koji mora da ga proda ili pozajmi, za njega nema mesta. I on jasno to koristi da izvuče najviše za sebe i nije mu za zameriti...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 01.08.2018
12:23

I dalje mislim da bi dobro funkcionisao sa sadasnjom ekipom bez obzira na dolazak ronalda.

avatar
juvealexx
Wednesday, 01.08.2018
12:13

Na pomolu je novi "slučaj amauri" , ništa nek ostane pa nek ulazi s klupe 😂

avatar
MarioJ
Wednesday, 01.08.2018
11:56

Morata i 50 miliona za Iguaina i Ruganija. Mozda je ova opcija i najbolja. Dobijes odlicnog napadaca i mladog, te 50 miliona mozes utrositi za stopera po zelji.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 01.08.2018
11:09

Tako je Pipita , uzmi im sveeee ! Ko ne zna , ima da plati ! 7,5 milki , samo da bi otisao u konurenciju ??? Bas tako ! Uzmi im 15 milki , uzmi i vise , ako se moze ! I onda Juventus ima najbolju upravu na svetu , malo morgen !

avatar
PetarK
Wednesday, 01.08.2018
13:10

On takodje trazi odstetu od juventusa

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 01.08.2018
10:47

koliko para toliko muzike

avatar
Japanac
Wednesday, 01.08.2018
10:43

Ostani Higuain!! Mozda je sve ovo i zbog nezadovolstvo navijaca...ne zbog to sto ide Caldara i Higuain , nego zbog vracanje Bonucija.....

avatar
Red blood
Wednesday, 01.08.2018
10:33

A sta ako ostane i bude prikucan na klupi?Mada..nije mi tesko zamisliti da mu to ne smeta,dok god uzima lovu..