Sančez dao ultimatum PSŽ-u - Imaju 48 sati!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.07.2022.
09:50
Izvor: Sportske.net

Milan alternativa.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Renato Sančez ne krije želju da obuče dres francuskog šampiona Pari Sen Žermena ovog leta, ali prava ponuda Parižana na adresu Lila, za koji vezista nastupa nikako da dođe. 

Zbog toga je Portugalac postavio ultimatum PSŽ-u i dao im rok od 48 sati da se "isprse" i izjednače ponudu Milana od 15.000.000 evra za njega, javljaju mediji u Francuskoj.

Stvari se sporo razvijaju za neočekivano "zatvoreni" PSŽ ovog leta. Nakon što je za 40.000.000 evra stigao Vitinja iz Porta, mislilo se da će to samo biti zagrevanje za bogati klub. Štoper Intera Milan Škrinjar i Lilov vezista Renato Sančez označeni su kao prioriteti za ovo leto, ali ponude za njih, bar do sada, nisu bile zadovoljavajuće.

Problem oko transfera Sančeza prave "samo" 3.000.000 evra kolika je razlika između ponude Milana i PSŽ-a za 24-godišnjaka. "Rosoneri" nude 15, a Parižani svega 12.000.000 evra.

Sanćez ima želju da zaigra za prvaka Francuske, ali Lil neće da prihvati manju ponudu za svog najboljeg igrača. Tako je PSŽ-u postavljen ulitmatum da u naredna dva dana izjednači Milanovu ponudu ili će šampion Evrope iz 2016. godine otići na "San Siro".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke