Sančova sudbina rešena? Junajtede, šta sada?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.06.2020.
10:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će se završiti na jedini logičan način, ali šta će učiniti Junajted posle ovakvog raspleta?

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Na priču leta, stavljena je tačka. Naime, Džejdon Sančo neće natrag na svoje ostrvo, a Borusija Dortmund nije popustila.

Jasno je bilo da bez toga nema ni transfera, iako su obećali Englezu da će ga pustiti. Njegova cena je 120 miliona evra i to neće platiti niko.

Sančo je pravio probleme tokom sezone, bio i kažnjavan, ali svejedno, radi se o jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu, i "Milioneri" neće propustiti šansu da napune kasu do vrha.

Pandemija je poremetila planove, oni jesu odbili 140 miliona evra od Junajteda u februaru, ali su imali računicu, EP, Engleska sa odličnim timom i Sančom kao mladom zvezdom, verovali su da će više timova biti uvučeno u igru.

Sve se izjalovilo, Junajted ostaje zainteresovan, možda bi mogli da plaćaju u ratama, ali čini se da su odlučili da sačekaju naredno leto. Borusija im je otela Džada Belingema, ali Solskjer želi da reši neke druge probleme u timu i neće potrošiti kompletan budžet na Sanča.

Sa druge strane navodno je i Sautgejt savetovao igrača da ostane još godinu u Nemačkoj da igra regularno, jer je EP odloženo za godinu dana i nikad se ne zna kako će promene delovati na fudbalera.

Baner Spanci

Ima još jedna stvar, Junajted nije siguran da će igrati u Ligi šampiona, dosta toga u PL će biti možda čudno jer se ne zna kada će se navijači vratiti, sa Borusijom je izvesno, prvenstvo će početi na vreme, mere su sprovedene i sigurno je da će se navijači pre vratiti.

"Igranje pred 80 000 ljudi, i u elitnom takmičenju za njega je prioritet", tvrde izvori iz Dortmunda, dodajući da Sančo može da sačeka godinu kako bi uzeo novac, on bi trebalo da ukoliko se vrati u Englesku zarađuje između 10 i 11 miliona po sezoni.

Junajted još razmišlja o Grilišu, ako Vila ispadne, a prodali bi par igrača, pre svih Andreasa Pereiru, ako Ajaks pristane da malo spusti cenu za Van de Beka. Soslkjer smatra da ima sasvim dovoljno ofanzivnog talenta i potreban mu je drugačiji tip igrača, plus verovatno štoper i centralni napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Sunday, 14.06.2020
14:37

Sanco da je pametan ostao bi jos jednu sezonu u Dortmundu,on i Haland bi bili jos bolji duo kad bi imali vise utakmica zajedno.. Dortmund mora da dovede dobrog veznog,stopera i desnog beka posto ide Hakimi.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 14.06.2020
13:26

Najpametnije za sanča