Senegalac "zbrisao" iz Čelsija posle samo tri meseca!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 16.11.2015.
17:14
Izvor: Sportske.net

Pošto nije dobio šasnu da pokaže šta zna na delu kod Žozea Murinja, Papi Đilobođi je odlučio da ekspresno napusti 'Stamford Bridž'.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Engleski mediji se pozivaju na itvore iz Turske koji imaju informaciju da je Đilobođi dogovorio sve Bešiktašom.

26-godišnji štoper je letos stigao u Čelsi iz Nanta, ali nije odigrao nijednu utakmicu u Premijer ligi.

Žoze Murinjo je nedavno odgovorio jednom novinaru na pitanje zbog ćega Đilobođi nije dobio priliku da pokaže šta zna da dovođenje ovog defanzivca uopšte nije bila njegova ideja.

Bivši sportski direktor Bešiktaša je gostujući u jednoj tv emisiji izjavio da ima infomormaciju da je sa Seneglacem već postignut dogovor i da če on u januaru stići u tabor crno-belih iz Istanbula. To naravno ne znači nužno da je stvar gotova, ali gde ima dima ima i vatre.

djilobodji

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Tuesday, 17.11.2015
00:21

dobice on sansu upisace neke minute,a ostace do kraja sezone ako ne dodje stouns u januaru.

avatar
Monday, 16.11.2015
18:41

Steta trebao je da mu murinjo da jednu sansu, kakva nam je katastrofalna odbrana on nemoze biti nista gori od njih!

avatar
Carina
Monday, 16.11.2015
18:32

On i Kvadrado ce najverovatnije biti razlog zbog koga ce Emenalo dobiti otkaz u Celsiju. Zoze je trazio Stounsa i Daglasa Kostu, a dobio ovu dvojicu...

avatar
Monday, 16.11.2015
19:49

Ne znas ni kakav je igrac, a Kvardado je odlican sto svi znamo. Osim toga ovo je Murinjova greska kao i De Brujne i mnogi drugi koje je doveo pa im nije dao sansu!

avatar
Carina
Monday, 16.11.2015
21:51

Prvo, Murinjo nije doveo De Brujna. Drugo, Murinjove zelje su bile Stouns i Daglas Kosta. Trece, De Brujn je prodat jer nije zeleo da se bori za mesto u timu, nego je zeleo da ima garantovano mesto kao i Lukaku. Pogledaj kako igra Kosta za Bajern, a mozes da pogledas i Kvadrada za Juve i videces ko je bolji. A slicna bi im bila i cena, a izjavio je i da bi voleo da igra ponovo sa Vilijanom, dok jos nije presao u Bajern. Stouns bi svakako igrao, ko je bre Djilobodji, nemoj da se salimo, doveden je cisto da se kaze da ima stopera. Ja nisam cuo pre nego sto je doveden.

avatar
SAB
Monday, 16.11.2015
20:43

NIje sto im nije dao sansu nego svakog igraca kog je doveo a nije se pokazao, Murinjo ima izgovora kako nije spreman, ne postuje trenera, igrac nije doveden njegovom voljom itd.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Monday, 16.11.2015
18:27

ko ga je doveo?