Šestorica otpisana, Bleki čeka "depresivnog" Brazilca?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.09.2020.
10:22
Izvor: Sportske.net

Saga oko Nikole Milenkovića nije još završena...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Milan još nije završio kupovinu, stigao je Tonali, ali sve snage su usmerili na dovođenje Milenkovića iz Fiorentine. Međutim, pre toga, Maldini mora da prodaje?

Koliko novca može da skupi?

Ključ drži Brazilac, Lukaš Paketa je doveden kao veliko pojačanje, kombinacija nesnalaženja i, kako se priča, depresije, dovela ga je do toga da bude na marginama. "Rosoneri" traže 25 miliona evra, želi ga Lion, ali teško da će to platiti.

Prema pisanju "Korijere delo Sport", aklo bi Paketa bio prodat, otišao Konti ili Kalabrija, stvorili bi se uslovi da sednu ponovo za sto oko Blekija, cena je nepromenjena 40 miliona evra, mada Srbin nije potpisao novi ugovor sa Toskancima.

Krunić i Laksalt su prekobrojni, reprezentativac BiH je bio na meti Torina, ali sada nema najava da bi mogao među "Bikove".

Duarte zbog povreda nije pokazao ništa, a na Halilovića koji se vratio sa pozajmice iz Herenvena Milan ne računa, Hrvat je veliki promašaj...

Baner 6

Stigao je rezervni golman Tatarasanu, Rumun će biti alternativa za Donarumu, a inače "Rosoneri" debituju u četvrtak u zvaničnim mečevima, igraju protiv Šamroka u kvalifikacijama za LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 10.09.2020
15:42

Krunic je dobar igrac steta jer mu nije pruzeno vise sanse

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:04

Milenkovic bi bio idealno pojacanje

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
10:28

Tatarasanu, ej:-D Lion nam za Paketu nudi 23, zasto mislis da bi im onda 25 bio nekakav problem? Konti (Kalabria), Duarte, Laksalt, Krunic, Paketa, Halilovic, a na zimu i Musakio koji je sad povredjen, moze od svih njih da se prikupi jedno 50-60 miliona evra.