Sigurno je, za njih trojicu nikada neće biti mesta u Realu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.01.2020.
13:26
Izvor: Sportske.net

Mladići koji slabo dobijaju šansu kod Zidana.

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Francuski stručnjak je već najavio da neće biti januarskih dolazaka, ali zato hoće odlazaka.

Po pisanju španskih medija tri imena će uskoro napustiti "Santjago Bernabeu", radio se Marijano Dijazu, Brahim Dijaz i Valjeho.

Valjeho se već nalazi na pozajmici u Vulverhempton, ali mu premijerligaši ne daju osetniju minutažu što bi moglo doneti novu selidbu i to u Bundesligu. Ajntraht Frankfurt se spominje kao zainteresovana strana, videćemo da li srpska "kolonija" dobija pridošlicu iz Jovićevog kluba.

Brahim Dijaz bi posle velikog transfera mogao da napusti Madrid posle samo godinu dana. Bivši akademac Mančester Sitija retko dobija priliku, mada bi zbog njegove mladosti pozajmica bila logičnije rešenje.

Mariano Diaz Marijano Dijaz

Sa druge strane Marijano Dijaz je doveden kao igrač koji bi pomogao u nadoknadi golova Kristijana Ronalda, ali plan nije uspeo zbog čestih povreda ofanzivca. Po pisanju AS-a njegov bivši klub Lion bi želeo da ga ponovo vidi u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 02.01.2020
23:07

Diazu bi najpametnije bilo da se vrati u Lion.Ovo sto je uradio sa vracanjem u Real je ogroman promasaj i stvarno glupa zamisao bilo koga ko je pomislio da on moze da nadoknadi Ronaldove golove...Brahim doveden,Bog zna zasto i jasno je apsolutni visak,Valjeho je trebao da dobije vise sansi u Realu ali nije i to je steta,ako postoji mogucnost pozajmice Frankfurtu to bi bilo idealno!Ova 3 igraca su dokaz koliko je Real samo izmasio sa igracima i pojacanjima u poslednjih par godina,kada na ove dodate i Rodrigeza,Kurtou (preplacen),pa i Jovica koji ne dobija sansu vidi se dosta toga i kristalise se razlog zbog kojeg nismo ni blizu titule u Spaniji pa i u Ligi Sampiona!