Simeone kvari planove Bajernu, Tiramov "mali" stiže u Madrid?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 26.12.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Menhengladbah bi da zaradi, Francuz ne odustaje od svoje namere...

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Čelnici madridskog Atletika zainteresovani su za fudbalera Borusije iz Menhengladbaha i francuskog reprezentativca Markusa Tirama, prenosi francuski L'Ekip.

Atletiko je u nedelju poslao Mateusa Kunju na pozajmicu do kraja sezone u Vulverhempton, a do kraja januara će pokušati da angažuje Tirama.

Francuski fudbaler ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone, a već je nekoliko puta odbio da produži saradnju sa nemačkim klubom. Najveće interesovanje za Tirama pored Atletika pokazali su Bajern, Inter i Njukasl.

Borusija želi da već u zimskom prelaznom roku proda francuskog napadača, pošto bi Tiram na kraju sezone mogao da napusti nemački klub bez obeštećenja. Klub iz Menhengladbaha je odredio odštetu od 20.000.000 evra za Tirama, koji planira da tek na kraju sezone promeni klub.

L'Ekip navodi da će Atletiko pokušati u narednih nekoliko dana da ubedi Tirama da pređe u madridski klub iako Francuz navodno ima usmeni dogovor sa Bajernom. Markus je sin legendarnog francuskog reprezentativca Lilijana Tirama.

Markus Tiram (25) je član Borusije od 2019. godine, a pre toga je igrao za Gengamp i Sošo. On je prošao sve omladinske selekcije francuske reprezentacije, a za prvi tim "trikolora" nastupio je na devet utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke