Simeone "priznao" grešku, Atletiko izabrao novu "devetku"?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.03.2020.
21:33
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid bi mogao da pazari na Ostrvu i da plati višestruko.

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kada ga je leta 2014. godine Atletiko platio 11 miliona evra, delovalo je da je napravio veliki posao. Ispostavilo se da nije baš tako, pošto je Raul Himenez u Atletiku proveo samo tu sezonu 2014/15, odigrao je 27 mečeva u svim takmičenjima i postigao samo jedan pogodak.

Usledio je transfer u Benfiku, gde je za tri sezone postigao 32 gola, u prevodu - opet ništa spektakularno, zbog čega je usledila pozajmica u Vulverhempton.

U szoni 2018/19 postigao je 17 pogodaka na 44 utakmice, i narednog leta, Vulvsi su ga otkupili za 30 miliona funti.

Ispostavilo se da je to bio pravi potez, jer je Meksikanac i ove sezone nastavio da rešeta, dao je već 22 gola na 44 utakmice i sada je ponovo želja Atletiko Madrida!

Mediji u Meksiku danas su već "preselili" Raula Himeneza u Madrid, čime su još više podgrejane glasine da bi i Nuno Espirito Santo mogao da zameni Dijega Simeonea, o čemu je već bilo reči proteklog vikenda.

Transfermarkt procenjuje sada Himeneza na 48 miliona evra, ali sigurno da će Vulvsi tražiti još više za svog najboljeg strelca.

Podsetimo, Atletiko želi i Edinsona Kavanija, kome ističe ugovor, tako da nije isključeno da Madriđani dovedu komplet novi tandem u napadu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke