Skaut preneo utiske, Sergejeva partija karijere vodi ga na Ostrvo?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.02.2020.
21:06
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme da se Sergej preseli u najjaču ligu na svetu?

Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić ponovo podseća na najbolju verziju sebe, iz sezone 2017/18, kada je vredeo preko 100 miliona evra.

Srbin je tokom prethodne sezone često bio na meti kritičara, ali je ove ponovo na svom nivou. Nakon pobede nad Interom i pobedonosnog gola našeg reprezentativca, Sergej je ponovo glavna tema na Apeninima, ali i na Ostrvu!

Jedan od pouzdanijih novinara Gazeta delo Sport, Nikolo Skira, večeras je otkrio da je jedan od glavnih skauta Čelsija uživo gledao utakmicu Lacio - Inter i da je imao šta da vidi. Naravno, došao je najviše zbog Sergeja, a on je odigrao jednu od najboljih partija u karijeri i njegovi utisci stigli su sa lica mesta na Stamford Bridž.

Sergej je postigao pogodak u 69. minutu za pobedu Rimljana, koji su sada na bod od Juventusa i definitivno će se do kraja boriti za titulu.

Sergej je ove sezone postigao četiri pogotka u Seriji A, ali je njegov uticaj na igru Rimljana daleko veći od tih brojki.

Očekuje se da Čelsi sada krene u ofanzivu i da pokuša da parira ostalim zainteresovanim timovima, kojih će zasigurno biti mnogo.

Čelsi je već završio transfer Hakima Zijeha, pominje se i Džejdon Sančo, a sada Sergejem i eventualno još jednim zvučnim pojačanjem u odbrani, Lampardov tim bi definitivno mogao da stane na crtu Liverpulu i Mančester Sitiju.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 18.02.2020
08:07

Počinje nova saga o Sergeju. Juče je bio u Realu, danas na ostrvu, sutra v PSG-ju.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.02.2020
01:05

Šic i SMS, ALI i odbrana je jako tanka. Ide sms u real