Slobodni agenti, ima li šta da se probere?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.08.2016.
11:08
Izvor: Sportske.net

Znate ono kad igrate FM, pa tražite slobodne igrače pošto nemate dovoljno novca za transfere. Ovo su neki od njih, ovog leta...

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Na listi slobodnih igrača je par većih imena, doduše, u pitanju su fudbaleri koji su iskusni i kojima nisu ponuđeni novi ugovori.

Urugvajski reprezentativac Martin Kaseres je otišao iz Juventusa, prošle sezone se povredio, ali su neke stvari vezane za njegovo ponašanje van terena, ono pijanstvo kada se automobilom zakucao za drvo uticale da mu klub ne ponudi novi ugovor.

Bivši igrač Barse, Viljareala i Sevilje, želi da ostane u Italiji, najbliži je Milanu koji nema novca pa je prinuđen na ovakav način da se pojačava.

Raul Meireleš, bivši reprezentativac Portugala, ima nekoliko ponuda, istekao mu je ugovor sa Fenerbahčeom, pregovarao je sa Burnamutom o povratku u PL, gde je već nosio dres Čelsija. Želi ga i novi član španske Primere Alaveš, pa je na ekscentričnom Portugalcu samo da izabere...

Velški heroj Robson-Kanu može da bira, otišao je iz Redinga, izabrao da sačeka kraj EP i ubo premiju. Sjajne partije su mu podigle cenu, najverovatnije će u PL, mada se pričalo o Sevilji i Atletiku. Cena mu je porasla, tačnije sada može da računa na značajan skok primanja u odnosu na ono što je zarađivao u Čempionšipu.

Slobodna su još neka poznata imena, recimo "Besni pas" Flamini, kome je istekao ugovor sa Arsenalom i koji bi mogao u Olimpik iz Marseja.

Demikelis iz Mančester Sitija bi da se vrati u Španiju, pregovara sa Espanjolom, dok Emanuel Adebajor čeka pravu ponudu, pričalo se o Kaljariju, Seltiku, no, iskusni napadač bi da ostane u PL, gde je prošle sezone igrao za Kristal Palas.

Mnoge je zanimalo šta će biti sa "Lordom" Bendtnerom, ali on se pre par dana dogovorio o povratku u domovinu, igrače za "Lavove" iz Kopenhagena.

Još vagaju bivši švajcarski reprezentativac čija je majka Srpkinja, Filip Senderos, pa onda iskusni golman Sevilje Beto, zatim Urbi Emanuelson koji je igrao za Milan, Romu i Veronu, Dani Osvaldo koji je promenio impozantan broj klubova u ovoj deceniji i svuda, izuzev u Juventusu, pravio probleme.

Još jedan bivši igrač Arsenal, Frimpong je slobodan, on je igrao u Rusiji, Liverpul je pustio Hoze Enrikea, eto, imate sada i vodič za FM naredne sezone, a videćemo gde će svi ovi igrači naći klubove...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 03.08.2016
22:08

Milan robson kanu slobodan , ime i dobar ugovor i to je to. Sanderos mozda i to je to

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.08.2016
19:21

evo prilike za Milan ima pojacanja na lopate ha ha

avatar
CZYNWA
Wednesday, 03.08.2016
17:02

jedino Kaseres, Hose Enrike i Flamini solidni igraci, sve ostalo nula bodova.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 03.08.2016
14:34

SAMO LORD BENDTNER !!!

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 03.08.2016
12:45

Besni pas Flamini,ovo prvi put cujem :D :D :D

avatar
El Diablo
Wednesday, 03.08.2016
12:24

Ilieve reaguj!! :)

avatar
Wednesday, 03.08.2016
11:54

I Senderos i Flamini su igrali za nas. Jako los izbor, nema tu mnogo dobrih...

avatar
Pinky
Wednesday, 03.08.2016
11:24

Kasares,Beto,Emanuelson,pa i Enkrike da nije bio povredjen...solidni igrači.

avatar
Misosesic
Wednesday, 03.08.2016
11:12

Nista jako los izbor.