Složile se kockice, Poketino dovodi i svog miljenika u PSŽ!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.12.2020.
16:08
Izvor: Sportske.net

Idealan tajming!

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Samo dan nakon što je Bepe Marota potvrdio da Kristijan Eriksen napušta Inter, i kada se pojavila informacija da Maurisio Poketino stiže u PSŽ, usledio je logičan sled događaja.

Italijanski mediji su momentalno plasirali vest da će PSŽ ispuniti Poketinovu želju i dovesti mu Danca sa kojim je ispisao istoriju u Totenhemu.

Poketino odlično poznaje Eriksena, zajedno su sarađivali tokom šest sezona u Londonu, a Danac je u tom periodu odigrao čak 255 utakmica. Zanimljivo, u tom periodu su samo Hari Kejn i Son dali više golova za Totenhem od Eriksena, koji je dao 58.

Nije poznato pod kojim uslovima će Eriksen doći u PSŽ, nije tajna da je Antonio Konte zauzvrat tražio Leandra Paredesa, ali je pitanje da li će ga Parižani pustiti ili će platiti obeštećenje.

Sve u svemu, Eriksen bi mogao da bude iznenadno veliko pojačanje za PSŽ, Danac sigurno nije zaboravio da igra fudbal, a još kako ume, pa.. neka se spremi Barsa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Friday, 25.12.2020
12:27

i dele alija neka dovede isto i on mu je strasan! :)

avatar
Luka Toni
Thursday, 24.12.2020
20:28

Conte budalo jedna,to je jedan od najboljih veznih

avatar
Amalainter
Thursday, 24.12.2020
18:28

Legao bi im ko budali samar..Jos jednom kazem kao veliki navijac Intera-Greska je sto Conte nije znao da uklopi Eriksena u ekipu..