Šok na Ostrvu, Klop ostaje bez najboljeg?

Autor: Stefan Matić
subota 19.12.2020.
11:37
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac priznao da razmišlja o drugim klubovima.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Šampion Premijer lige danas otvara novo kolo najjače lige - Liverpul gostuje Kristal Palasu, protivniku koji je znao da namuči "redse" u bliskoj prošlosti.

Klop je najavio da će možda i odmoriti Mohameda Salaha danas, Egipćanin nastavlja da igra u sjajnoj formi. Odigrao je dvadeset utakmica ove sezone, postigao je četrnaest golova i zabeležio tri asistencije.

U klubu je od 2017. godine, svojim partijama je zaslužio da se poredi sa najboljima, a Egipćanin bi možda mogao i da zameni jednog iz dominantnog Ronaldo-Mesi dvojca. AS prenosi reči igrača Liverpula, gde se izdvaja njegovo poštovanje prema Real Madridu i Barseloni.

"Real Madrid i Barselona su među najboljim klubovima. Ko zna šta će se desiti u budućnosti, trenutno sam fokusiran na Liverpul. Želim da osvojim Premijer ligu i Ligu šampiona ponovo sa Liverpulom", prenose španski mediji.

Ne tako određena izjava, ali Špancima nije smetalo da odmah sugerišu selidbu sa "Enfilda". Cena bi bila previsoka, pitanje je ko bi narednog leta mogao da priušti jednog od najboljih fudbalera današnjice. Mada ukoliko Mesi 'oslobodi' budžet Barselone, sve postaje moguće.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Saturday, 19.12.2020
13:04

Komedija. Barselona ne moze da ga dovede. Cak i da mesi ode. Nemajj para za pojacanje tog kalibra.
Sto se reala tice... Da. Mozda ali tesko sada.

avatar
deki trbic
Saturday, 19.12.2020
12:41

nije on najbolji vec FIRMINO I MANE...ok prvi je MANE