Šokantna trampa, Eriksenova"izdaja"!

Autor: Stefan Matić
petak 12.02.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Ko bi bolje prošao?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Eriksen je bio heroj Intera u kupu Italije. Podsetimo u četvrtfinalu je na teren ušao u 88. minutu da bi par minuta kasnije iz slobodnjaka doneo plasman svog tima u polufinale takmičenja. Inter kasnije nije uspeo da savlada Juventus u dva meča, Eriksen nije dobijao preteranu šansu u oba duela. 

Danac se smatra jednim od najgorih pojačanja u Seriji A, već se tokom januara spekulisalo da mu sledi put nazad u London. Pominjali su se Totenhem i Arsenal, ipak do povratka nije došlo. Engleski i italijanski mediji pak ne odustaju. 

Kalčomerkato piše kako je Danac interesantan Tuhelovom Čelsiju, navodno su "plavci" spremni za trampu. Englezu nude razmenu Žoržinjo - Eriksen. 

Konte je dobro uveren u kvalitete veznjaka, veznjak je i debitovao za Italiju dok je sadašnji trener Intera bio selektor "azura".

 Vezni igrač Čelsija je izgubio svoje mesto startera kod Lamparda, dok kod Tuhela deluje kao jedan od najbitnijih igrača. Pregovori su još uvek u ranoj fazi, navodno bi Čelsi tražio i dodatnih 20 miliona evra u celom poslu. 

Videćemo šta će Italijani reći, ali ovo bi bila velika izdaja u srcu "pevaca" ukoliko Eriksen ode na "Stamford Bridž". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke