Solskjer oduševljen, Junajted sprema 60 miliona za pojačanje iz Italije?

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.02.2020.
23:48
Izvor: Sportske.net

U pitanju je jedan od najtraženijih fudbalera u ovom trenutku.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Mančester junajted uveliko planira kako da pojača svoj tim za narednu sezonu, a najnovije informacije doneo je Dejli mejl.

Kako navodi taj list, Ole Gunar Solskjer je lično zadužio skauta Junajteda Simona Velsa da prisustvuje meču između Fiorentine i Milana kako bi se lično uverio u kvalitete Federika Kijeze.

Vezista tima iz Firence trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera Evrope, za njegove usluge se interesuju ne samo najveći italijanski, već i evropski klubovi.

Ono što bi moglo da predstavlja olakšavajući okolnost za zainteresovane timove jeste činjenica da Kijezi ugovor ističe 2022. godine, ali Fiorentina već radi na tome da produži ugovor sa 22-godišnjim reprezentativcem Italije.

Federiko Kjeza Aleksis Sancez Inter Fiorentina

Na 25 mečeva u svim takmičenjima postigao je sedam golova i upisao pet asistencija, dovoljno da zavredi pažnju Mančester junajteda koji bi morao da izdvoji 60 miliona funti ukoliko želi da ga vidi na Old Trafordu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 29.02.2020
11:52

Ovako se prošle godine pisalo o najboljem i najskupljem štoperu na svetu?! Došao u klub, a MU sve gori. Problem nije na terenu, Lukaku, Sančez, Matić, Fred nisu zaboravili igrati fudbal.

avatar
The Red Army
Sunday, 01.03.2020
13:19

Sta lupas, kako to klub sve gori? Sve smo bolji i bolji, pa jel znaš za podatak da najvise clean sheet-ova ima psg, 20 puta nisu primili gol ove sezone, pa je drugi utd sa 18 a treci liverpul sa 17 u celoj evropi! Jeste da igramo ligu evrope pa je malo lakse ali opet,nw mozes da kazes da nije poboljsao odbranu

avatar
The Red Army
Tuesday, 03.03.2020
21:28

Ma kakav kijeza to je glupost... Naravno da nisam zadovoljan, ali smatram da dosta ide na bolje pod solskerom i da ima viziju, ne mozemo da menjamo trenere svakih godinu dve! I sta sad dovedemo poketina i on hoce neke svoje igrace da dovede neke da proda i opet posle godinu dana da ga otpustimo i tako u krug... Doveo je tek 4 igraca, sva 4 pun pogodak, prodao dosta skartova sto imamo, a pocistice i ostatak na leto, sacekaj da dovede 10 igraca pa onda sudi, kao klop gvardiola i svaki drugi sto su okusili uspeh tek kad su doveli brdo igraca kakvih oni zele i kako oni vide tim, e u tom segmentu me raduje solsker, zna koga treba da dovede, ali videcemo

avatar
jv
Monday, 02.03.2020
13:56

Ja nisam navijač MU, ali ako si ti zadovoljan, onda OK. Meni je samo muka da gledam veliki klub koji se muči, i koji, sa ovim ljudima, nema budućnost. Ako ti misliš da će onaj balvan postati stub odbrane prvaka Engleske onda nemaš pojma o fudbalu. MU je uvek bio jedan od najvećih, a tu nema mesta za prosečne. Zbog toga im treba vrhunski trener (Alegri), i prava pojačanja (Kulibali, Haland, Sančo, Kavani... ). Mladi treneri, talenti i buduće zvezde su za timove ranga Arsenala ili Evertona, i to su timovi za Kijezu. A dok MU gubi vreme sa Solskjerom i njemu sličnima na terenu stari sjaj će izbledeti.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 29.02.2020
11:22

Dobar je on ali po meni precijenjen, Sancho ili Traore

avatar
Marco Popovich
Saturday, 29.02.2020
08:44

slab je i zelen za PL

avatar
Devil born 1878
Saturday, 29.02.2020
11:46

Tako je, sanco jedino desno krilo koga svi zele i to opravdano

avatar
Marco Popovich
Saturday, 29.02.2020
18:18

Plus je i italijan,koji su previse mlaki za tu ligu (ajd ok su Pele i Ogbona)