Solskjerova metla, pravi se novi Junajted, treba li Matić da brine?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.04.2019.
18:45
Izvor: Sportske.net

Desetak igrača će sigurno napustiti klub, nad dvojicom zvezda stoji znak pitanja, bez obzira na ishod sezone, Norvežanin ima odrešene ruke da sprovede promene...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

U Junajtedu pokušavaju da produže ugovore sa ključnim igračima, ali stvari ne teku kako se očekivalo.

"Mislim da Solskjer zna da najbolji igrači gledaju ka drugim klubovima, jedini način da ih ubedi je veliki novac", kaže nekadašnja zvezda Junajteda, Pol Ins.

De Hea traži da ga izjednače sa Sančezom koji ima platu pola miliona funti nedeljno, klub to neće učiniti jer ne može ni da se oslobodi Čileanca. Pregovori idu loše, De Hea ima još godinu ugovora, ali klub neće rizikovati da ga PSŽ ili Juventus odvedu kao slobodnog igrača za nekih 14 meseci.

Pogba koketira sa Realom, odbio je novi ugovor i on traži ogroman novac, i mada Solskjer kaže da Francuz voli klub, čini se da Rajola, zbog provizije, gura transfer u Mančester Junajted.

Pregovori sa Ererom su propali, 200 000 funti nedeljno je suma koju Junajted neće platiti Baskijcu koji bi trebalo da se preseli u Pariz.


Mata bi da ostane, ali se pojavila primamljiva ponuda Barselone, Valensija i Darmijan odlaze, njima novi ugovori nisu ni ponuđeni. Rašford ima ugovor do 2020. ali Junajted može jednostrano da ga produži sezonu, mladom napadaču biće ispunjene želje, on je za budućnost tima ključ, iako ga žele i Barsa i Real.

Baji je skupo plaćen, ali je van tima, uma ugovor još godinu, kao i Matić. Pereira, Ešli Jang, Fosu-Mensa, Tuanzebe i veteran Grant, treći golman.

Čini se da bi Matiću mogao, s obzirom na godine da bude ponuđen produžetak od sezone, to je klupska politika. On ne igra dobro kao prethodnih godina, ali svejedno veoma je značajan za tim.

Prema procenama, klub će napustiti osam ili devet igrača, Roho i Fred se čine kao promašaju, a Lukaku nije zadovoljan statusom, mada će teško otići.

Solskjer traži desnog beka, štopera, dvojicu vezista, kao i spoljnog napadača, odnosno krilo, zainteresovan je za Daglasa Koštu iz Juventusa.

Što se štopera tiče, mnogo je imena u opticaju, Kulibali je nemoguća misija u ovom trenutku, kao i Škrinjar, videćemo mogu li da kupe MekGvajera iz Lestera, pominje se Himenez iz Atletika, ali i Kostas Manolasa koji bi u ovom društvu bio najjeftiniji.

Bilo kako bilo slede velike promene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 04.04.2019
07:05

Kulibali ili Megvajer, Bisaka ili Tripije, Kros ili Rajs, Sanco ili Odoi

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.04.2019
23:16

Realno cak je i Mektominej bolji od njega a jos ako dovedu nekog normalnog veznog onda nema sanse. Generalno otisli Felaini i Erera, ovi ostali sem Pogbe niko nema kvalitet za prvu postavu mada i on igra toplo/hladno i mozda ode... Trebace im bar tri nove veziste ako misle da budu konkurentni.

avatar
scylla98
Wednesday, 03.04.2019
23:08

I treba jedna cistka da se sprovede, dosta igraca nije za UTD.
Mogu naravno i zvezde, tipa Pogba, da odu.

avatar
Wednesday, 03.04.2019
19:38

Covece, nisam ocekivao od Herrere da ce otici. Meni je on bas gotiva, kapitensku je trebao dobiti.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 03.04.2019
19:03

Zasto Matic da brine? Pa citao sam ovde da je on najbolji transfer post-Fergusonove ere, da ce osloboditi Pogbu koji ce tako oslobodjen i preporodjen voditi tim do silnih trofeja. Pa taj Smigl mora da nema pojma kad kontrira navijacima Junajteda na ovom sajtu.