Španci javljaju, Barsa dogovorila sve, vezista iz Serije A uskoro na Nou Kampu?

Autor: Ivan Cvetković
subota 09.05.2020.
22:43
Izvor: Sportske.net

Stižu pozitivni signali sa Apenina.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Sa Pirineja je večeras stigla velika vest za Barselonu.

Kako prenosi katalonski Sport, Barsa je postigla dogovor sa Miralemom Pjanićem koji je pristao na četvorogodišnji ugovor.

Proteklog leta nije došlo do sporazuma sa Juventusom koji nije želeo da ga proda, međutim Španci tvrde da se situacija promenila i da u Torinu uveliko razmišljaju o ovoj mogućnosti.

Čelsi, Pari Sen Žermen i Mančester junajted su takođe veoma zainteresovani za usluge veziste iz Bosne i Hercegovine, ali njegov favorit u slučaju odlaska bila bi Barselona.

Juve je navodno tražio nekog igrača kao deo razmene, spominje se Ivan Rakitić, a uz to Barsa morala da isplati 30 miliona evra na račun "bjankonera".

Pjanic

Pandemija će sasvim sigurno smanjiti cene na fudbalskom tržištu, Pjanić je realno procenjen na 50 miiona evra, ali svoju računicu tražiće i Juve...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragomilo
Sunday, 10.05.2020
22:21

Sta ce im Pjanic? Koga ce on zameniti? Barcelona ima takvih koliko hoces. Rakitic je bolji...Alenja...opet gluposti pravi Bartomeu

avatar
Mirjevac
Sunday, 10.05.2020
01:14

Neverujem u ovo, ali kod ovakve bacine uprave sve je moguce? Pjanic je dobar igrac ali godine su tu, tako da je to problem, drugo sve je uredu! Neka uzmu Raketica i barca neka doplati 20 miliona u sve je uredu! Ali nisam siguran posto ovi ovde sve neistine pisu, sve sto su dosad pisali nista se nije ostvarilo!