Španci javljaju, Junajted sprema bombu - ovo bi ispraznilo kasu na Old Trafordu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.11.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Ne pitaju se samo Englezi...

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester junajted će očigledno učiniti sve što može kako bi se vratio u sam svetski vrh, pa je tako spreman i na nova velika ulaganja.

Don Balon prenosi da bi naredno bombatično pojačanje moglo da bude - Žoao Feliks.

Portugalac ove sezone igra sjajno u Atletiku, na 11 mečeva postigao je sedam golova i dodao tri asistencije, što je najvažnije konačno je počeo da opravdava 126 miliona evra koliko su ga Madriđani platili Benfici.

To bi takođe značil da bi odlazak 21-godišnjeg fudbalera koštao dosta više od te sume, a pitanje je koliko će Junajted biti u mogućnosti da uloži novac u jeku pandemije koronavirusa.

Takođe, teško je verovati da bi ga se Dijego Simeone odrekao u skorijoj budućnosti, naročito zbog mogućnosti da ove sezone ponovo osvoji Primeru na čijem je čelu posle pobede nad Barselonom zajedno sa Sosijedadom.

Fakundo Ronkalja Zoao Feliks Osasuna Atletiko Madrid

Uzevši u obzir i izvor koji je vrlo često nepouzdan, moglo bi se govoriti samo o još jednoj u nizu glasina.

Ili, pak, "probni balon"?

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 24.11.2020
09:46

Ovo nije točno 100%

avatar
riquelme
Monday, 23.11.2020
01:06

I za ovog klinca sam pisao da ce puci za njega bar 50% vise nego sto je kostao kada su trebali da ga dovedu. Samo mi nije jasno, hoce li vise pedalirati Olea i dovesti Poketinja. Hoce li vise prodati Pogbu ili ga menjati za Varana i za tih 150 miliona za Zao Feliksa dovesti Veratija i recimo Medisona. Oni sto se tice krila i spiceva nema sta da traze sa tim cigricama, imaju Fernandesa i trebaju im ozbiljni igraci kao sto je Son.

avatar
Аполо
Sunday, 22.11.2020
19:46

Кад човек чита ове вести испаде да је Јунајтед хтео пола Европе да доведе, а на крају једва довео 2 играча. На крају ће као по обичају бити тресла се гора, родио се миш.

avatar
Darko0071
Sunday, 22.11.2020
18:31

Nisu hteli za Sancha dati a ne sad za ovog jos vise xD

avatar
damjan89
Sunday, 22.11.2020
16:25

Atletiko nece prodati Saula i Feliksa nema tih para, jedino ako neko isplati klauzulu, isto kao sto su i za Oblaka rekli, pametno posluju.