Španski klubovi jure Rominog krilnog napadača!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 23.08.2018.
16:01
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok u Italiji je završen, ali oni i dalje mogu da prodaju igrače, pa će tako Roma možda prodati krilnog napadača.

twitter.com/LaLiga
twitter.com/LaLiga

Povezane vesti

Roma se povezivala sa mnogim igračima pri kraju prelaznog roka, ali na kraju su jedino Nzonzija doveli. Rimljani su većinu prelaznog roka završili na početku, doveli su gomilu igrača, a na kraju su klub napustili Najngolan i Alison, pa je Roma dobila veliki novac za njih, a da li će sada prodati još jednog igrača?

Sevilja, Valensija i Viljareal žele da dovedu Dijega Perotija iz Rome. Prelazni rok u Španiji traje do 31. avgusta, pa tako ovi klubovi imaju još nekoliko dana kako bi doveli Argentinca u svoje redove.

Perotiju se ne sviđa ideja da napusti klub u koji je stigao 2016. godine, bio je godinu dana na pozajmici, a nakon toga italijanski klub je otkupio njegov ugovor za 10 miliona evra.

Iako Peroti želi da ostane, pitanje je koliko će dobijati šansu u ovoj sezoni. Sevilja je već pokušala da ga dovede na početku prelaznog roka, ali je ta ponuda odbijena, pa će ovaj klub pokušati još jednom do kraja letnje pijace.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
02:59

Sjajan igrac ali vjerovatno ove sezone nece imati mnogo prostora...pored mladjih i novi pojacanaj