Sparsi najbolje sačuvali za kraj, dogovorili se sa Juventusom!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 06.08.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net

Biće pakleno do kraja prelaznog roka u Engleskoj.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Totenhem je ovog leta doveo vezistu Tanžija Ndombelea iz Liona, za rekordnih 62 miliona evra.

Nisu uspeli nakon toga da realizuju nijedan transfer, ali su prema pisanjima medija u Engleksoj među najaktivnijim ekipama u završnici prelaznog roka.

Preneli smo da je Poketino kontaktirao fudbalera Barse, a sada se pojavila i informacija da su "Pevci" postigli dogovor sa Juventusom oko transfera Paula Dibale.

Argentinac je bio na pragu prelaska u redove Mančester junajteda, dva tima su postigla dogovor, ali je na kraju engleski klub odustao, jer je Dibala tražio previše novca.

Sada se Totenhem umešao, "Bjankoneri" su prema pisanju italijanskih medija (Di Marcio, Agresti, Romano) prihvatili ponudu iz Severnog Londona, tešku 70 miliona evra, sada je na Sparsima da se dogovore sa samim fudbalerom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MadridistaTill_iDie
Tuesday, 06.08.2019
23:46

Ovaj Sarri pojma nema, pušta Dybalu a ostavlja Higuaina, a što je još smješnije, prodaje Cancela zbog navodne slabe defanzive a dovodi još veću rupu u odbrani Danila, pritom Joao je u napadu za ovog Maradona.

avatar
Nikolam3511
Tuesday, 06.08.2019
23:02

Dybala nece preci u Spurse je je danas receno da je Dybala pristao da igra za Junajted a sad sa Spurse on ce ostati u Juveu 100 posto

avatar
MarioJ
Tuesday, 06.08.2019
22:24

Sa Dibalom pa zašto ne i Koutinjom paklen tim. Red je da se otvore ovog ljeta.

avatar
The Red Army
Wednesday, 07.08.2019
16:44

Za dibalu ne znam ali kutinjo sigirno nece u totenhem

avatar
Karambol
Tuesday, 06.08.2019
21:56

Ako je ovo istina onda strasno pojacanje za Totenhem. Eriksen ide u Junajted ili Real,mada ja bih voleo da ga dovede Bajern ali tesko.. Jos Lo Selso i Sesenjon i mogu cak do titule u PL.

avatar
Korisnicko_ime
Tuesday, 06.08.2019
21:51

Pa ako United nije hteo da plati platu i bonuse, u kom svetu ce Totenhem to hteti?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 07.08.2019
01:50

Stvar je sto ocigledno Dyabala nece u Junajted, dosta smo pukli,
" no name " trener. Totenhem je jak, stabilan, odgovara mu stil igre, dosli do finala LS, odlican trener, klub iz Londona ( Mancester klasican industrijski grad ). Doveli su onog iz Liona, ako ode Eriksen doci ce verovatno onaj iz Betisa kao zamena ili Fernandes pak Kutinjo I sa njim ( Dyabalom ) imaju strasnu Ekipu za korak vise. Tako je sada no ... ubedjen sam da ce se Junajted za koju godinu vratiti na staru stazu, Totenhem opet biti treci, nesto dobrana kod njih ne stima. Dovedena su zaista prava pojacanja : Megvajer ( da, nije u rangu Van Dajka koji je posle odlaska Vidica I Ferdinanda prvi stoper tog kalibra, pravi star od stopera, ali je Englez kvalitetan, stabilan, cenu nije on odredio ), Bissaka ( sabija u odbrani, ne mozes mu pobeci, poradi li u ofanzivi, bice top desni bek ), Dzejms deluje kao veliki potencijal, mlad je, ima prostora da poradi na tehnici, centarsutu, pasu. Prava je munja, jako hrabar I agresivan. Napadacki potencijal veliki ( Rasford, Marsijal, klinci Gomes, Grinvud, Chong ). Mektomini deluje odlicno, tek mu vreme dolazi, Tuanzebe ako nastavi ovako da se razvija bice najbolji stoper u Junajtedu. Skripi sredina al tio ce se sledece godine sigurno sanirati, nadam se bar dolaskom jednog donekle ove. Ako Oli podbaci, Totenhem opet ostane praznih saka, eto Poketina sledece godine u Junajtedu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.08.2019
12:21

Dosta si ti optimistican za jednog navijaca Junajteda :) Vidis potencijal u Tuanzebeu lol

avatar
Maikelele33
Wednesday, 07.08.2019
08:46

Druze i ti si puko Bgm...ako United nema pare da mu plati odakle Totenhemu jer je bio n izgradnji stadiona u kojem univerzumu ce mu TOtenhem platit 15 16miliona..