Sparsi traže zamenu za Dembelea, četiri imena u igri

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.05.2018.
00:22
Izvor: Sportske.net

Belgijanac ide, jedan od ova četiri fudbalera će ga naslediti.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Musa Dembele bi na kraju sezone mogao da napusti redove Totenhema, kako je Belgijanac izrazio želju za promenom sredine, a Sparsi neće moći mnogo da utiču na njegovu odluku, kako ima još samo godinu dana ugovora sa njima.

Pokušaće da zarade što više mogu na njegovom odlasku već ovog leta, a kao potencijalne destinacije za iskusnog fudbalera pominju se Italija i Kina.

Jasno je da je Dembele bio važan šraf u sistemu Maurisija Poketina, pa je sada na upravi da mu pronađe adekvatnu zamenu.

"Skaj Sports" prenosi da se na radaru klub našao 21-godišnji fudbaler Lila Iv Bisuma.

Skauti kluba iz Severnog Londona su tokom čitave sezone pratili mladog vezistu iz Malija, a za njegove usluge je pored Totenhema zainteresovan i Everton.

Osim Bisume, u Totenhemu gledaju ka još trojici fudbalera, kada je u pitanju pronalaženje zamene za Dembelea.

U pitanju su vezista Votforda Abdulaj Dukure, koji je imao sjajnu sezonu na "Vikaridžu", zatim Žofri Kondogbija iz Intera, koji je odigrao odličnu sezonu na pozajmici u Valensiji, kao i talentovani fudbaler Salcburga Amadu Heidara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Tuesday, 22.05.2018
06:53

Dembele je jos uvek top igrac..nCudi me da ce u Italiju ili jos gore Kinu..

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.05.2018
00:47
avatar
3x3
Tuesday, 22.05.2018
00:38

Dembele je bolji od svih pomenutih.

avatar
НЕМАЊА
Tuesday, 22.05.2018
08:46

Jeste, ali će mali Haidara (ili kako se već čita), ako nastavi ovako, već kroz par sezona biti kvalitetniji fudbaler a već sada ne zaostaje mnogo i ako se ne bi odmah navikao ima Totenhem i Vanijamu i Sisoka da odrade fenomenalno sezonu-dve dok mali ne nadođe, tako da bi njegova kupovina umesto Dembelea bila pun pogodak. Što se Kondogbije tiče odigrao je vrh, ali je Musa realno bolji fudbaler i to bi bio korak unazad, a za ovog trećeg momka iskreno nisam ni čuo do sada.