Sprema se rat u Severnom Londonu, posle štopera, veliki rivali zainteresovani i za vezistu iz Španije?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 11.03.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Arsenal i Totenhem opet zainteresovani za istog fudbalera.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti


Ali, švajcarski reprezentativac nije jedini fudbaler oko čijeg potpisa će se veliki rivali boriti, kako se na radaru oba kluba našao i vezista Viljareala Pablo Fornals.

"Žuta podmornica" je u teškoj situaciji, nalaze se samo bod iznad opasne zone, pa je zbog toga Fornals navodno u novembru odbio Fulam i Vest Hem, želi da pomogne klubu sa stadiona "De la keramika".

Ipak, situacija bi narednog leta mogla da bude daleko drugačija, posebno ako Viljareal završi u nižem rangu, a tu svoju priliku vide rivali iz Severnog Londona.

Sa druge strane, španski mediji su nedavno preneli i da se Fornals navodno već dogovorio sa italijanskim Napolijem, ali mediji u Engleskoj tvrde da klubovi iz prestonice imaju šansu.

Arsenal u Pablu Fornalsu vidi zamenu za odlazećeg Erona Remzija, koji se seli u Juventus, a moguće je da je svoje prste u čitavu priču umešao i Monći, koji bi uskoro trebalo da preuzme ulogu sportskog direktora na "Emirejtsu".

Što se tiče Totenhema, oni nisu kupovali u poslednja dva prelazna roka, na leto će se to izvesno promeniti, kako se čini da će i ove sezone ostati bez trofeja, iako su izborili plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

U redovima "Pevaca" 23-godišnjeg španskog vezistu vide kao zamenu za Musu Dembelea, koji je u januaru otišao u Kinu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AFC
Monday, 11.03.2019
23:09

Po natpisima iz novina ispada da Arsenal ima 50 miliona, što je dovoljno za jednog dobrog igrača, a Pevci mogu da kupuju samo ako prodaju, što znači da možda opet potroše krompirić. Kako to onda da su u ratu za bilo koga?